16 de desembre del 2014

L'auditori Felip Pedrell celebrarà 20 anys portant a Tortosa els grans noms de l'escena catalana


TORTOSA (Baix Ebre).- El Teatre Auditori Felip Pedrell commemorarà el seu vintè aniversari portant a Tortosa els grans noms de l'escena catalana. L'Ajuntament ha presentat aquest dimarts la nova temporada amb un programa a l'alçada per commemorar els 20 anys d'aquest equipament cultural. Així, la nova programació de gener a maig del 2015 portarà a la ciutat noms de trajectòria reconeguda com ara Abel Folk, Rosa Novell, Jordi Boixaderas, Jordi Bosch, Emma Vilarasau o Mercè Sampietro. La nova temporada fa també una nova aposta pels espectacles familiars, amb cinc espectacles adreçats als més menuts. En l'apartat de música, el Teatre Auditori acollirà dos concerts, un de la Jove Orquestra Nacional de Catalunya (3 de gener) i un altre de l'Orquestra de Cambra de Colònia (10 d'abril).

El regidor de Cultura, Joaquim del Pino, acompanyat de la cap de Cultura, Maria Josep Bel, han presentat els detalls de la nova temporada. En l'apartat teatral, la pallassa Pepa Plana, que recentment va visitar Tortosa amb un espectacle al Museu, obre el foc amb l'espectacle "Penèlope" (30 de gener), "un entremaliat remake de la Guerra de Troia" a càrrec de la guanyadora de l'últim Premi Nacional de Cultura. "L'ultima trobada", dirigida i interpretada per Abel Folk, i protagonitzada també per Jordi Brau i Rosa Novell, presenta un duel interpretatiu entre dos homes que es retroben després de 40 anys (20 de febrer).

Un altre cos a cos entre dos grans del teatre català el veurem el 13 de març: Jordi Bosch i Jordi Boixaderas es posen en la pell d'un banquer i d'un client a "El crèdit". Una actriu molt coneguda del públic tortosí, Emma Vilarasau, torna a visitar la capital del Baix Ebre acompanyada de Mercè Sampietro, Lluís Soler i Jordi Banacolocha, amb "Fedra" (17 d'abril). Sèneca composa en aquesta tragèdia un dels personatges femenins més atractius del teatre de l’Antiguitat. I, finalment, l'oferta teatral de la nova temporada del Teatre Auditori Felip Pedrell es tanca el 15 de maig amb "Flor de Nit-El cabaret", versió de l’espectacle musical produït per Dagoll Dagom l’any 1992 sobre un text de Manuel Vázquez Montalbán. "Flor de nit" és un cabaret del Paral·lel que reuneix la Barcelona dels artistes i dels rics, dels senyorets i les noies d’alterne, dels revolucionaris i dels reaccionaris, en aquells anys d’esperança, entre l'exposició Universal del 1929 i l’esclat de la Guerra Civil del 1936-39.

Els espectacles familiars, sempre amb molt bona acceptació per part del públic del Teatre Auditori Felip Pedrell, tornen amb una oferta variada. L'11 de gener està programat "El Molinet Màgic", d'Engruna Teatre. La següent sessió, el 15 de febrer, "Torna Robin Hood", a càrrec de Teatre Nu. La programació continua el 15 de març amb "Tut-tururutut, la princesa", de La Bleda; l'espectacle "Maps", de Mons Dansa (12 d'abril), i el clàssic "Blancaneus" (17 de maig).

El Teatre Auditori Felip Pedrell posa a la venda, a partir d'aquesta setmana, el carnet de l'espectador, que permet gaudir de la seva programació estable amb els següents avantatges:
-40% de descompte als espectacles de la Programació Estable.
-Obsequi d'una entrada a escollir entre els espectacles tipus C.
-20% de descompte a la Mostra de Jazz de Tortosa i a la programació de Joventuts Musicals de Tortosa.

Tota la programació i la venda d'entrades estan disponibles al portal teatreauditoritortosa.cat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta