2 de desembre de 2014

L'edifici de les delegacions a Tortosa, la comissaria de l'Ametlla de Mar i els nous CAP d'Amposta i Roquetes, al pressupost 2015


TORTOSA (Baix Ebre).- El pressupost de la Generalitat per al 2015 destina una partida de 17,2 milions d'euros en inversions destinades a les Terres de l'Ebre, que representen l'1,8% del total a Catalunya. Entre els projectes més destacats d'aquest pressupost, que s'ha presentat aquest dimarts, hi ha la nova seu de les delegacions del Govern a les Terres de l'Ebre a Tortosa amb 2,65 milions, les obres de nova construcció de la comissaria dels Mossos d'Esquadra a l'Ametlla de Mar, xifrades en 1,15 milions, l'edifici del nou CAP de Roquetes i base comarcal del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), d'1,48 milions, i també la construcció del CAP d'Amposta (333.716 euros).

El Baix Ebre és la comarca que compta amb més pressupost per al 2015, Concretament, 9.383.002 euros, dels quals 2,65 milions hi ha la nova seu de les delegacions del Govern a les Terres de l'Ebre a Tortosa; 1,15 milions a les obres de nova construcció de la comissaria dels Mossos d'Esquadra a l'Ametlla de Mar i 1,48 milions per a l'edifici del nou Centre d'Atenció Primària (CAP) de Roquetes (Baix Ebre) i base comarcal del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

A la Ribera d'Ebre, el Govern ha pressupostat destinar-hi 4.732.397 euros. Gairebé la meitat d'aquests pressupostos de la comarca, 2,5 milions, serviran per a la constitució del cens emfitèutic de l'Hospital de Móra d'Ebre conjuntament amb el de l'Hospital Comarcal de la Selva.

La provisió per a la comarca del Montsià puja a 2.381.003 euros. D'aquesta xifra destaquen els 697.481 euros per a les obres de restauració al nucli de Violí, a Sant Jaume d'Enveja, els 437.861 euros que es destinen a les obres de conservació en diversos trams de carreteres i 333.716 euros per a la construcció del CAP d'Amposta.

Finalment, la Terra Alta té pressupostats 753.118 euros, dels quals 437.861 euros es preveuen per a obres de senyalització i manteniment de trams de carreteres.

Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta