12 de desembre del 2014

Més de 30 entitats i ONG participen a la Fira Jove de la Solidaritat de Tortosa



TORTOSA (Baix Ebre).- Del 12 al 14 de desembre, Tortosa celebrarà les VII Jornades del Voluntariat Juvenil 2014 i la Fira Jove de la Solidaritat. En aquesta ocasió, són més de 30 entitats i ONG que han posat en marxa tota una sèrie de propostes i activitats junt amb el departament de Benestar Social i Família de la Generalitat i l'Ajuntament de Tortosa. El cap de setmana solidari ha començat ja aquest divendres amb les Jornades del Voluntariat, amb la participació d’uns 150 alumnes d’ESO de quatre centres de Tortosa. L’objectiu és sensibilitzar al jovent i promoure el voluntariat. En aquesta línia, a l'Aula Didàctica del Museu de Tortosa, ha tingut lloc lloc la presentació de les possibilitats de voluntariat dins del programa 6-16, adreçat a infants i joves i a les seves famílies.

Ja aquest dissabte 13 de desembre, el Centre Cívic Ferreries, acollirà la Fira Jove de la Solidaritat, amb la mostra d'entitats i ONG col·laboradores encapçalant activitats diverses, que es desenvoluparan durant tot el dia. El mateix dissabte també es farà, a les 12.00 hores del migdia, el concert que l'Escola Municipal de Música de Tortosa portarà a l'escenari del Teatre Auditori Felip Pedrell, a benefici de La Marató de TV3, enguany dedicada a les malalties del cor. L’acte també comptarà amb la participació d’altres escoles i entitats.

A la tarda, l'associació "Va per tu, Vidal" també participarà en La Marató amb una encesa de torxes a la plaça d'Alfons XII, amb la recollida d'un donatiu de 3 euros per participant. Aquest preu inclou una xocolatada. Finalment, el diumenge 14 es farà també, organitzada per la URV-Campus Terres de l'Ebre, la Caminada Solidària a Benefici de La Marató de TV3, amb sortida a les 11.30 hores des del parc municipal i arribada al Pavelló Firal, amb una enlairada de globus. La sotsdirectora del Campus, Sara Romaguera, ha destacat la vinculació de la universitat amb La Marató des de la seua arribada al territori.

Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta