16 de desembre del 2014

Paladella reclama a la Generalitat 30 places més per a la residència de la gent gran de Batea




BATEA (Terra Alta).- L’alcalde de Batea, Joaquim Paladella, ha anunciat aquest dimarts que l’Ajuntament aprovarà una moció per reclamar a la Generalitat la concertació de 30 noves places per a la residència de la gent gran. Amb una inversió de sis milions d’euros i després de molts mesos d’espera, la residència de Batea va obrir portes al desembre del 2012, quan una dura i llarga negociació amb el Departament de Benestar i Família va permetre concertar 30 de les 60 places públiques previstes. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Paladella ha assegurat que les 30 primeres places ja fa temps que estan cobertes, i que ara exigiran al govern que complisca el seu compromís. I és que, segons l’alcalde, hi ha una llista d’espera que permetria cobrir les 30 places que falten, fins al punt que alguns veïns han hagut de marxar fora del poble perquè a Batea no tenien plaça de residència. Per tant, en el ple del proper 23 de desembre, el govern de Paladella té previst aprovar una moció per emprendre les accions per reclamar més places de residència a Batea.

En la mateixa entrevista, Paladella ha assenyalat que el mateix 23 de desembre és la data límit que el govern municipal s’ha fixat perquè el Departament de Salut adopte una solució satisfactòria en el conflicte pel centre de rehabilitació de Batea. I que, segons quina siga la decisió de la Generalitat, l’Ajuntament prendrà les mesures legals oportunes. De la mateixa manera, al ple del proper dimarts s’aprovarà el plec de condicions per poder adjudicar les obres de la nova piscina coberta de Batea, un dels projectes més emblemàtics del mandat en aquesta població de la Terra Alta.

D’altra banda, en el pressupost del 2015, Batea també ha inclòs la digitalització del cinema municipal i l’acabament de les obres de reurbanització del nucli antic. En aquest sentit, Paladella ha lamentat que la decisió de la Generalitat de derogar el PUOSC d’obres haja obligat l’Ajuntament a assumir la reurbanització d’un parell de places amb recursos propis. De la mateixa manera, l’alcalde de Batea ha estat molt crític amb el pressupost de la Generalitat per al 2015 a Terra Alta. De fet, ha acusat el govern de CiU de no invertir ni un euro a la comarca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta