15 de desembre del 2014

Suspès el judici contra els acusats de matar una dona al barri Castell d'Ulldecona


TARRAGONA.- L'Audiència de Tarragona ha suspès aquest dilluns el judici contra els nou acusats de matar una veïna d'Ulldecona en un assalt a casa seua el juliol del 2011, al barri Castell. La vista s'ha ajornat fins al febrer perquè comparegui un testimoni "clau" per a la fiscalia, així com el novè acusat, que estava en cerca i captura i que ara ha estat localitzat a Romania. Cadascun dels nou assaltants s'enfronta a una pena de 37 anys de presó pels delictes d'assassinat amb traïdoria, robatori amb violència i intimidació en casa habitada, dos delictes de detenció il·legal i una falta de lesions. Després de lligar i emmordassar el matrimoni a casa seua, els lladres van fugir amb 400 euros i joies valorades en 8.500 euros.

Cadascun dels nou assaltants està acusat dels delictes d'assassinat amb traïdoria, robatori amb violència i intimidació en casa habitada, dos delictes de detenció il·legal i una falta de lesions. A més, el fiscal sol·licita una indemnització de 150.000 euros per a la família. Segons el fiscal, els nou homes, que tenen entre 26 i 47 anys i són de nacionalitat romanesa, formaven un grup que es dedicava a cometre robatoris nocturns en domicilis que havien analitzat i identificat prèviament, amb l'objectiu d'endur-se'n els diners i els objectes de valor que poguessin trobar al seu interior. Un dels domicilis escollits per la banda va ser una casa ubicada al barri del Castell d'Ulldecona, allunyada del centre urbà, on vivia un matrimoni d'edat avançada.

Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta