3 de febrer del 2015

Aigües de Tortosa ja ha traslladat les seues oficines al costat del viver d'empreses


TORTOSA (Baix Ebre).- L'empresa mixta Aigües de Tortosa ha estrenat aquest dimarts la seua nova seu, ubicada a un dels edificis de les antigues indústries Fabra on actualment hi ha el viver d'empreses. Les noves instal·lacions disposen d'una superfície de més de 700 metres quadrats, que inclouen tant el servei tècnic, administratiu i d'atenció al ciutadà. L'obra, executada per GICSA, ha tingut un cost de 409.284 euros que s'han finançat, a parts iguals, via aportació directa del soci privat Aigües de Catalunya i d'Aigües de Tortosa, mitjançant la capitalització del lloguer.

L'edifici, d'estil racionalista i datat del 1957, ha mantingut la seua estructura original malgrat que s'ha fet una intervenció integral de tot l'interior. L'Ajuntament de Tortosa ha destacat que la situació de la nova seu d'Aigües de Tortosa, fins ara al carrer Ronda Docs, permet un millor accés per als abonats de la ciutat i també dels pobles, ja que no hi ha problema d'aparcament. A més, es garanteix una millor qualitat del servei d'atenció al ciutadà.

Les instal·lacions d'Aigües de Tortosa permetran també, en breu, crear un laboratori d'anàlisi que prestarà serveis a l'empresa mixta però també al conjunt del territori. L'horari d'atenció al públic a la nova seu és de dilluns a divendres, de dos quarts de nou del matí a dos quarts de dues del migdia, i en dijous també de quatre a sis de la tarda. Els telèfons d'atenció al client són el 977510181 i el d'avaries el 977446538./ Imatge Ajuntament de Tortosa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta