11 de febrer del 2015

Amposta promociona la Festa de la Carxofa al mercat de Santa Caterina de Barcelona



AMPOSTA (Montsià).- Una delegació de restauradors, acompanyats per l’alcalde d’Amposta, Manel Ferré, i altres membres de la corporació, van presentar aquest dimarts la 20a Festa de la Carxofa al mercat de Santa Caterina de Barcelona. L’Associació de Restauradors d’Amposta va presentar-hi una mostra gastronòmica de plats cuinats amb carxofa que es podran degustar tant el dia de la festa, el proper 28 de febrer, com durant tot el mes de març dintre de les jornades gastronòmiques dedicades a aquest producte. Així mateix, un grup d’animació, vestits amb una disfressa de carxofa, van repartir fulletons de promoció de la festa entre els clients del mercat.

L’alcalde d’Amposta, Manel Ferré, va afirmar que promocionar la Festa de la Carxofa i les jornades gastronòmiques a Barcelona era una prioritat per posar en valor no només la gastronomia sinó també els actius culturals, comercials i de natura del municipi, per aconseguir atreure l’interès turístic. El dia de la Festa de la Carxofa, el pavelló firal d’Amposta serà, com ja és costum, el lloc on s’oferiran les degustacions de plats cuinats amb carxofa de la mà dels restauradors de la ciutat. Els assistents podran fer fins a sis degustacions de carxofa amb un tiquet de 10 euros. / Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta