11 de febrer del 2015

El Consell Comarcal del Baix Ebre destina més de 220.000 euros a dinamitzar el sector turístic i agroalimentari



TORTOSA (Baix Ebre).- El Consell Comarcal del Baix Ebre ha plantejat cinc accions concretes per aquest 2015, en el marc del projecte 'Baix Ebre Avant', inclòs en el programa del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) 'Treball a les 7 comarques'. Tres actuacions es faran en el marc del nou centre de desenvolupament i innovació turística, que s'obrirà a Deltebre, i dos més es duran a terme al viver d'empreses de Camarles. A més, es continua impulsant l'assessorament a empreses del sector turístic i agroalimentari en seminaris de formació com el negoci online, i s'introdueix la formació ocupacional en l'àmbit de l'hostaleria i, concretament, de la cuina. Una de les accions serà un curs d'operacions bàsiques de cuina adreçada a aturats de la comarca.

En total, s’invertiran 220.795 euros en el conjunt de les cinc accions que es duran a terme al llarg de l’any. Una xifra que per al president del Consell Comarcal de Baix Ebre, Lluís Soler, demostra que l'ens comarcal està treballant en la línia de "donar suport a dos sectors estratègics del territori que han de permetre enfortir l’economia, la projecció turística i generar noves possibilitats d’ocupació”. De fet, les diferents accions plantejades donen resposta a les necessitats i inquietuds citades per les empreses de la comarca.

Per la seua banda, el conseller de Turisme, Alfredo Ferré, ha destacat que “en un context tant competitiu com l’actual, hem de facilitar les eines necessàries als empresaris per tal que aquests puguin crear i adaptar els seus productes a les tendències i, d’aquesta manera, poder donar projecció al nostre territori”. A part del president i del conseller, a l’acte també ha participat el vicepresident de Dinamització Econòmica, Xavier Royo; el coordinador de Dinamització Econòmica, Josep Luque i les tècniques del programa Baix Ebre Avant.

El conjunt d’aquestes accions han estat finançades pel Consell Comarcal de Baix Ebre i subvencionades al 90% pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local i cofinançades pel Fons Social Europeu i el Servicio Público de Empleo Estatal, del Ministerio de Empleo y Seguridad Social. / Imatge: Consell Comarcal del Baix Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta