16 de febrer del 2015

ERC i Esquerra d'Amposta renoven la coalicició i busquen incorporar-hi altres col·lectius d'esquerres i independents


AMPOSTA (Montsià).- La secció local d’ERC d’Amposta i el partit Esquerra d’Amposta han renovat el seu acord de coalició per presentar-se plegats, una vegada més, a les properes eleccions municipals del mes de maig. Víctor Conesa, en representació d’Esquerra d’Amposta, ha manifestat que estan "oberts a seguir sumant a la coalició altres entitats d’esperit progressista i gent independent capaç de governar el canvi que necessita Amposta". Segons Conesa "el model de ciutat de CiU està esgotat, cal una regeneració política, un nou lideratge amb idees noves, i Adam Tomàs és la persona que millor pot representar-ho".

Per la seua banda, Tomàs ha qualificat de molt important la renovació d’una coalició que des de fa vint anys ha permès construir una força municipal progressista que cada elecció ha sumat més vots que l’anterior. El portaveu republicà ha fet saber que estan treballant per ampliar aquesta coalició "amb gent independent i altres col·lectius progressistes". Segons Tomàs. Amposta es troba davant un moment històric: "O donem pas a una nova política i una nova manera de governar la ciutat; o bé seguim amb els vicis de la vella política de CiU de 25 anys de majoria absoluta que ha portat Amposta a l’estancament dels darrers anys". Ha afirmat Tomàs.

Segons el candidat d'ERC, "Amposta necessita un canvi, una regeneració política a fons, i gent nova amb una nova manera de fer política és la que abandera la coalició ERC més Esquerra d’Amposta". D’aquí que, segons Tomàs, presentaran "un equip que sigui el més semblant possible a la realitat ampostina, un equip renovat i divers, un projecte guanyador amb capacitat per governar i amb força il·lusió per canviar Amposta". Així, aquesta "aposta per la regeneració política, la transparència i la participació ciutadana" es posarà en pràctica també mitjançat les noves tecnologies, amb un número de Whatsapp. "Volem escoltar i debatre amb la ciutadania les propostes i suggeriments sobre el dia a dia del poble com sobre el nostre programa electoral; per això posem en marxa un número 622289673, al que es podrà dirigir tothom", ha conclòs Tomàs. / Imatge ERC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta