12 de febrer del 2015

Esquerra fa coalició amb MES a Xerta i aposta pel politòleg Roger Aviñó


XERTA (Baix Ebre).- La secció local d’ERC de Xerta va acordar el passat 28 de gener presentar-se en coalició amb Moviment d’Esquerres (MES) a les eleccions municipals del proper 24 de maig. El nou candidat de la coalició entre MES i Esquerra, Roger Aviñó i Martí, és representant de MES. Aviñó té 28 anys, és llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració per la Universitat de Barcelona (UB) i màster en Lideratge per a la Gestió Política per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). A més de col·laborar en diferents associacions del municipi, Aviñó ha estat vuit anys regidor independent de l’Ajuntament de Xerta, període en el qual ha gestionat les regidories de Cultura, Joventut, Festes i Hisenda. El número dos de la llista de la coalició serà Rubén Alegria, actualment secretari d’organització de la secció local d’ERC i membre de l’executiva de la Federació de l’Ebre. Alegria ja va ser regidor d’Hisenda i de Sanitat de Xerta durant el mandat 2007-2011.

En el mandat 2007-2011, ERC va estar al front de l’alcaldia de Xerta els dos últims anys, en pacte de govern amb el PSC, mentre que durant aquest darrer mandat  ha format part del govern d'unitat amb el PSC i CiU. Des d'ERC han destacat que "sota les bases d’obrir el partit per sumar persones i col·lectius amb esperit progressista, i d’apostar decididament per la regeneració democràtica i treballar per crear un nou país des de sota, neix aquesta voluntat d’establir coalicions als municipis amb les principals forces d’esquerres i, el cas de Xerta, n’és un exemple més". / Imatge ERC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta