11 de febrer del 2015

Iniciativa per Catalunya confia en Rosabel Recio per forçar un canvi de govern a Amposta



AMPOSTA (Montsià).- Rosabel Recio serà la candidata d’Iniciativa a Amposta en les eleccions municipals del 24 de maig. La coordinadora nacional d’ICV, Dolors Camats, ha presentat aquest dimecres a Recio com alcaldable a la població, tot destacant que simbolitza el “canvi” que necessita la ciutat després de 28 anys de governs de CiU. Camats ha remarcat que la formació ecosocialista treballarà per aconseguir que el màxim nombre d’ajuntaments estiguen al costat de la gent i atenguen les seues necessitats. Una qüestió que, segons Camats, no és dóna a Amposta, i en la qual Iniciativa centrarà els seus esforços.

D'altar banda, quant a les veus que apunten a la possibilitat que ICV a Amposta farà una candidatura conjunta amb ERC per a les municipals, Recio ha afirmat que els ecosocialistes estan treballant per formar la seua pròpia candidatura, i que a hores d’ara no han signat cap pacte amb cap partit. Recio ha detallat que Iniciativa d'Amposta vol treballar per crear el teixit empresarial que asseguren que ara no té la ciutat, posar fi a les retallades, i disminuir l’atur, i que apostarà per les polítiques socials. / Canal 21 Ebre

1 comentari:

  1. Doncs si volen canviar el govern i comencen per dividir el vot de l'esquerra ho tenim clar.
    Voleu dir que en tot aixó no hi ha la mà allargada del clan de CiU Amposta, molts dels quan són ex-PSUC i ex-Iniciativa i mantenen vincles amb els seus excamarades?, per evitar que Adam Tomàs siga el nou alcalde, i es vinga avall el xiringuito que mantenen des de fa més de 30 anys?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta