4 de febrer del 2015

Jordan torna a demanar la dimissió de Roigé per 'mentir' sobre el pla director de les muralles de Tortosa



TORTOSA (Baix Ebre).- El portaveu del grup d’Iniciativa-Entesa per Tortosa, Jordi Jordan, ha tornat a reclamar aquest dimecres la dimissió de la primera tinent d’alcalde d’Urbanisme, Meritxell Roigé. El passat mes de juny, Jordan ja va demanar la dimissió de la regidora després de valorar la negativa del govern de CiU de fer públic el pla director de les muralles de Tortosa. En aquell moment, Roigé va afirmar que el document encara no havia arribat a l’Ajuntament i Jordan la va acusar de mentir. Jordan s’ha reafirmat ara en aquestes acusacions. Segons el portaveu ecosocialista, en la comissió informativa d’Urbanisme realitzada abans que dilluns la junta de govern aprovés el document, la mateixa regidora va dir que l’any 2013 va arribar un primer esborrany al consistori.

Així, Jordan ha demanat de nou la dimissió de Roigé per “haver mentit”, i ha denunciat que l’aprovació del pla director s’ha retardat en una “clara maniobra electoralista”. El regidor ecosocialista també ha denunciat la “hipocresia política” del govern de CiU, tot apropiant-se d’un projecte de ciutat com el pla director de les muralles, deixant de banda els grups de l’oposició, i després presentar un reglament de participació ciutadana. I és que, segons Jordan, el govern de Ferran Bel té previst presentar en les properes setmanes un reglament en aquest sentit.

D’altra banda, i en referència a la millora de la sanitat al territori, Jordan ha explicat que el grup parlamentari d’ICV ha entrat una proposta de resolució al Parlament amb les mateixes demandes en temes de salut que el grup municipal d’ERC va fer en la moció que va presentar dilluns al ple de l’Ajuntament. Jordan ha emplaçat ERC a seguir els mateixos passos que els ecosocialistes i fer força des del territori perquè el seu grup parlamentari voti a favor de la proposta de resolució per posar fi a les retallades a la sanitat pública./ Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta