12 de febrer del 2015

Recio confirma que ICV negocia amb altres partits d’esquerres d’Amposta per 'confluir' abans o després de les municipals


AMPOSTA (Montsià).- La nova candidata d’Iniciativa a Amposta, Rosabel Recio, ha admès aquest dijous que serà difícil trencar l’actual hegemonia de Convergència i Unió (CiU) al consistori, després de 28 anys de governs amb majories absolutes. Però, en declaracions a Canal 21 Ebre, Recio s’ha declarat il·lusionada amb el repte, i ha remarcat que estan negociant amb les altres forces d’esquerres de la capital del Montsià, amb l’objectiu de “confluir” amb els altres partits i decantar la balança en les eleccions del proper 24 de maig. En aquest sentit, la candidata ecosocialista ha confirmat que ja han negociat amb Esquerra com amb el PSC, però ha assenyalat que encara no hi ha cap acord tancat. Així, les principals condicions que posarà Iniciativa per assolir qualsevol tipus d’entesa serà que els vots d’ICV no serveixin per mantenir CiU al govern, i que el futur govern d’Amposta no accepte cap retallada imposada per altres administracions.

En la mateixa entrevista, Recio ha afegit que si no és fent una candidatura conjunta amb altres partits d’esquerres, intentaran assolir algun pacte després de les eleccions per forçar un canvi de govern a Amposta. De la mateixa manera, també ha confirmat que han tingut converses amb gent de les CUP i de Podem per poder integrar-los a la candidatura d’ICV.

Recio ha explicat que entra en política municipal per donar una resposta a l’increment de les desigualtats socials, i perquè considera que la ciutadania necessita un Ajuntament que estiga al costat de les persones. De fet, ha afegit que Iniciativa tindrà com a prioritat combatre les desigualtats socials, amb un pla de rescat social i d’emergència contra l’atur, a més d’un fons social per a l’habitatge. També ha dit que defensaran l’educació i la sanitat pública, i que treballaran per tenir un Ajuntament d’Amposta més participatiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta