9 de febrer del 2015

Subirats respon a la CUP i nega 'malbaratament' de recursos públics a l'Hospital Comarcal del Montsià



AMPOSTA (Montsià).- La regidora de Serveis Socials d’Amposta, Laia Subirats, ha volgut rebutjar aquest dilluns la petició de “responsabilitats polítiques” que divendres feia la CUP de les Terres de l’Ebre, per la suposada falta de control del consell d’administració de Sagessa davant d’un possible malbaratament de recursos públics. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Subirats ha recordat que l’alcalde d’Amposta ja va acceptar fer les auditories de la gestió de l’Hospital Comarcal del Montsià des del 2009, tal i com demanava l’oposició, perquè el govern municipal no té “res a amagar”. La regidora, que també és membre del consell d’administració de Sagessa, ha afegit que l’auditoria del 2013 va servir per corregir els errors de gestió que s’havien detectat, i ha assenyalat que la nova auditoria es presentarà tan aviat com estiga realitzada. En la mateixa línia, Subirats ha volgut desvincular la gestió dels hospitals ebrencs i el suposat malbaratament de recursos públics del cas Innova de Reus.

D’altra banda, Subirats ha reiterat que en cap cas hi ha hagut un malbaratament dels recursos a l’hospital d’Amposta, i que l’objectiu dels seus responsables polítics ha estat oferir uns serveis amb la màxima qualitat als ciutadans. En la mateixa entrevista, la regidora ha explicat l’adjudicació del servei de transport sanitari adaptat a l’empresa Ambulàncies Baix Ebre. Una adjudicació que, segons Subirats, ha estat totalment legal i per concurs públic, al marge del tema pendent que Ambulàncies Baix Ebre puga tenir amb la justícia pel cas Innova de Reus.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta