6 de febrer del 2015

Tortosa celebra aquest cap de setmana el setè Congrés de Confraries de Setmana Santa de Catalunya



TORTOSA (Baix Ebre).- Tortosa és l'escenari, des d'aquest divendres i durant tot el cap de setmana, del 7è Congrés de Confraries de Setmana Santa de Catalunya, que duu com a lema "Camí de passió, petjades de fe, de tradició i d'art". El congrés inclou conferències i taules rodones sobre temes diversos, com ara la restauració de la imatgeria religiosa, l'art cristià o la nova fiscalitat d'aquestes entitats. La presidenta de l'Agrupació de Confraries de Tortosa, Cinta Fontanet, ha destacat la importància de celebrar aquest congrés a Tortosa, per donar a conèixer la Setmana Santa tortosina i les seues peculiaritats. El congrés combinarà ponències, que es faran al Teatre Auditori Felip Pedrell en la jornada de divendres, i al pavelló firal, dissabte, amb activitats de caràcter religiós i visites a la ciutat.

L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha volgut recordar que la Setmana Santa tortosina transcendeix la religiositat per haver-se convertit també en un important element de projecció de la ciutat. L'organització del congrés, que ha confeccionat un complet programa d'activitats, preveu l'assistència de més de 200 persones d'una setantena de confraries d'arreu de Catalunya. / Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta