25 de maig del 2015

Esquerra d'Amposta tomba CiU i Adam Tomàs serà alcalde amb una majoria absoluta d'onze regidors



AMPOSTA (Montsià).- Esquerra d'Amposta-Acord Municipal ha aconseguit el canvi a Amposta, després de 28 anys de governs de CiU. La candidatura del republicà Adam Tomàs ha aconseguit 11 regidors, la majoria absoluta a l'Ajuntament d'Amposta. En canvi, CiU ha perdut la majoria absoluta d'11 regidors i s'ha quedat amb 7 regidors. També ha perdut un regidor el PSC, que es queda amb dos regidors. Plataforma per Catalunya manté el regidor que tenia aquest mandat.

Part de l'atenció d'aquest diumenge a l'Ebre estava en la històrica majoria de CiU a Amposta, que perillava en aquests comicis municipals per primer cop des de 1987. En canvi, la forta caiguda de CiU i la majoria absoluta que ha aconseguit ERC ha agafat a tothom per sorpresa. El futur alcalde, el republicà Adam Tomàs, s'ha compromès a mantenir "la pluralitat i el consens" amb la resta de formacions, malgrat no les necessiti "per prendre decisions". Per la seva banda, a CiU, el candidat Manel Ferré, ha confirmat la decepció per aquesta dura davallada de vots i s'ha compromès a liderar l'oposició i vetllar perquè "no es perdi el projecte de ciutat" que CiU ha creat. / Via Canal 21 Ebre i ACN



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta