5 de juny del 2015

La CUP de Tortosa rebutja reunir-se ara amb Ferran Bel, enmig de retrets cap a l'actitud de CiU


TORTOSA (Baix Ebre).- L'Assemblea de la CUP-Alternativa Ecologista de Tortosa ha rebutjat la reunió proposada per l'alcalde en funcions i candidat de CiU, Ferran Bel, ja que consideren que "no respon a un objectiu clar de treball". "Com que no disposem d'un ordre del dia, entenem que la reunió només obeeix a interessos protocol·laris i a oferir una imatge que no correspon a l'actitud mostrada envers els diferents moviments socials de Tortosa tots aquests anys de lluita al carrer", ha afirmat la CUP en un comunicat. "Rebutgem qualsevol tipus de trobada d'aquestes característiques amb Ferran Bel i el seu equip fins que no demostrin que respecten el treball dels moviments socials de la ciutat que demanden el mateix tracte que pugui rebre qualsevol altra entitat de Tortosa", han afegit.

"Ens preguntem per què ara que hem obtingut representació al consistori es dóna aquest canvi d'actitud respecte la CUP-Ae, quan se’ns ha tractat massa sovint amb menyspreu", continua el comunicat. En aquest sentit, recorden l'actitud de "l’alcalde i la senyora Meritxell Roigé" davant la moció presentada per la CUP en què demanaven informació i total transparència sobre la gestió de Sagessa al territori, amb 50 imputats pel cas Innova que esquitxa, de moment, el president d’Ambulàncies Baix Ebre. "La CUP-Ae no apostem per la política de despatxos. Tenim un peu al carrer i l'altre a la institució, i és als plens on debatrem i farem sentir la nostra veu", han afirmat.

D'altra banda, han precisat que no rebutgen la possibilitat de reunir-se amb altres organitzacions polítiques, "però amb un ordre del dia clar i amb una finalitat clara de treball". "Nosaltres no funcionem en base a protocols, sinó a principis, objectius i propostes concretes, i aquests no s’emmarquen en la immediatesa de les necessitats de CiU per formar govern, ni qualsevol dels altres partits del consistori", conclou la nota de la CUP-Alternativa Ecologista. / Imatge CUP Tortosa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta