4 de juny del 2015

Tortosa vol aprofitar l'enderroc de les cases de la catedral per recuperar el comerç als carrers Ciutat i Cruera


TORTOSA (Baix Ebre).- L’enderroc de les cases de davant de la catedral hauria de servir per recuperar el comerç dels carrers Ciutat i Cruera, que poden configurar un nou eix comercial al nucli antic de Tortosa. Aquest serà un dels reptes de l’àrea de Promoció Econòmica per al nou mandat, segons ha explicat aquest dijous el regidor en funcions, Emili Lehmann. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, el regidor ha assenyalat que el gran objectiu és recuperar el comerç del nucli antic, un cop que han arribat a bon port les accions al carrer de la Rosa. En aquest punt, Lehmann ha afegit que el proper enderroc de les cases de la catedral suposarà una nova entrada turística al nucli històric. De fet, el regidor ha remarcat que a la zona dels carrers Ciutat i Cruera encara queden locals buits que es poden aprofitar de la nova situació urbanística.

De la mateixa manera, Lehmann ha recordat que és primordial que les associacions i federacions de comerciants tinguen una gran implicació en la promoció de la ciutat. Tot i així, el regidor ha assenyalat que se seguirà ajudant al comerç amb bonificacions, i que els emprenedors també tindran el suport del consistori a través dels serveis que s’ofereixen des del viver d’empreses. Per tant, Lehmann ha dit que buscaran la màxima col·laboració amb les entitats i amb la mateixa federació de comerciants.

Quant a les noves fires que s’impulsaran en el proper mandat, Lehmann ha remarcat que intentaran millorar els certàmens actuals, però també crear-ne de nous en col·laboració amb el sector privat o amb entitats. El regidor aposta per fires petites, monogràfiques i orientades als consumidors, més que dirigides als professionals.

En la mateixa entrevista, Lehmann ha repassat les principals novetats de la ruta de tapes ‘Sabors del Nucli Antic’, que comença aquest 6 de juny al centre històric. També la nova edició de la campanya de fidelització comercial ‘Barris Antics’, a les botigues del centre històric.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta