30 de setembre del 2015

Absolen per alteració psíquica el parricida de Gandesa, que complirà un màxim de 10 anys en un centre d'internament


GANDESA (Terra Alta).- L'Audiència de Tarragona ha absolt l'home acusat de matar el seu pare a Gandesa el març de l'any passat. Després de la presentació dels informes psiquiàtrics, aquest dimarts la defensa i la fiscalia van arribar a un acord de conformitat que conclou que l'home tenia greument afectades les seves capacitats. La sentència, dictada 'in voce' per la magistrada, condemna l'acusat a un màxim de deu anys d'internament en un centre psiquiàtric en apreciar una eximent completa d'alteració psíquica. L'acord de les parts va comportar la dissolució del jurat popular, que s'havia constituït dijous.

Precisament, aquest dimecres estava prevista la declaració de l'acusat, a qui la fiscalia demanava 9 anys de presó. La germana de l'acusat pel parricidi de Gandesa va assegurar divendres que el seu germà li va confessar que havia matat el pare "perquè li havia tocat els collons". Així mateix, també va confirmar els fets al seu fill, nebot de l'acusat. En el judici, la dona va posar de manifest la mala relació que tenien pare i fill. Un dels testimonis va relatar que va sentir una discussió entre acusat i víctima, el dia dels fets, i que va veure l'acusat amb un ganivet a la mà. / Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta