8 de setembre del 2015

Catalunya Sí que es pot reclama al conseller Vila les mateixes solucions per a l'N-340 que per a l'N-II


TORTOSA (Baix Ebre).- La número dos de la candidatura Catalunya Sí que es Pot per la demarcació de Tarragona, Hortènsia Grau, ha reclamat al conseller de Territori i Sostenibilitat que aconseguisca la gratuïtat de l'autopista AP-7 al seu tram per les Terres de l'Ebre "de la mateixa manera que va trobar una solució per al problema de l'N-II a Girona". En aquest sentit, ha recordat que la proposta ja ha esta aprovada pel Parlament en reiterades ocasions, davant l'actual manca d'alternativa viària al territori.

Grau ha lamentat aquest dimarts les noves morts produïdes al tram ebrenc de la carretera N-340. Aquest any 2015 ja sumen 12 persones mortalment accidentades. Així, ha demanat a Vil, que actuï per aconseguir la gratuïtat de l’AP-7 en el tram entre l'Hospitalet de l’Infant–Móra d’Ebre i Alcanar-Ulldecona, mentre no hi hagi una via alternativa, tal i com ha aprovat el Parlament en reiterades ocasions. Grau recorda al conseller que de la mateixa manera que va trobar una solució per al problema de l'N-II a Girona, complisca també amb les Terres de l’Ebre.

Per la seua banda, el candidat ebrenc de Catalunya Sí que es Pot, Carles Sanchis, ha posat en valor que el grup d’ICV-EUIA al Parlament i la Izquierda Plural al Congreso, responent les demandes del territori, hagin presentat diferents iniciatives parlamentàries en aquest sentit, però que "desgraciadament s’han estavellat contra els Pressupostos que maltracten el territori". Així, Grau i Sanchis han fet una crida a la mobilització pacífica i conjunta amb la resta de forces que donen suport a la proposta de gratuïtat del tram de l’AP-7 per exigir que posin les persones per davant dels diners i no hi hagi cap mort més a l'N-340. / Imatge ICV

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta