16 de setembre del 2015

El PSC denuncia que Bel ha abandonat Tortosa pel procés independentista



TORTOSA (Baix Ebre).- El grup municipal del PSC de Tortosa ha fet aquest dimecres una valoració força negativa dels primers 100 dies de govern de Ferran Bel i CiU a l’Ajuntament. Els socialistes afirmen que aquests 100 dies evidencien que tot continua igual a l’Ajuntament, que s’ha entrat en una “espiral negativa” i que s’està davant d’un “nou mandat perdut”. De fet, el portaveu del grup municipal del PSC, Enric Roig, ha denunciat que l’alcalde de Tortosa ha deixat de banda la ciutat per dedicar-se al procés independentista que viu Catalunya.

Roig ha afirmat que en el ple ordinari que es va celebrar aquest dilluns a l’Ajuntament de Tortosa es va evidenciar que Bel “continua menystenint l’oposició”, amb una tarannà autoritari. Els socialistes també consideren que el govern de CiU es manté en “l’immobilisme” sense atendre les necessitats reals dels veïns, sense cap mesura per generar ocupació o millorar l’aspecte de la ciutat, que han qualificat de “lamentable”. També han carregat contra el grup d’ERC per fer seguidisme del govern de Bel. / Via Canal 21 Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta