30 de setembre del 2015

El PSC porta al ple l’arranjament de les escales de l'Hospital de Tortosa Verge de la Cinta



TORTOSA (Baix Ebre).- El grup municipal del PSC de Tortosa presentarà tres mocions en el ple ordinari del mes d’octubre a l’Ajuntament que se celebrarà el proper dilluns. La primera moció reclama l’aplicació de tarifes reduïdes per l’ús del transport públic a determinats col·lectius. Els socialistes han recordat que fa més d’un any, l’agost de 2014, ja van presentar una moció en aquest sentit que el govern de CiU va rebutjar tot argumentant que ja hi estaven treballant i que en breu es disposaria d’un nou contracte pel transport públic de la ciutat. El portaveu del PSC, Enric Roig, ha denunciat que un any després no s’ha fet res en aquest sentit i que en aquest proper ple es tornaran a demanar bonificacions per les diferents col·lectiu i línies de transport públic de la ciutat.

Una altra de les mocions que presentaran els socialistes demana la finalització de l’arranjament de les escales que donen accés a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta des del centre de la ciutat. Roig ha dit que fa un any el govern de CiU es va comprometre a acabar amb la seva reparació però a hores d’ara les escales estan pràcticament igual.

La tercera moció del grup municipal del PSC demanarà aplicar la normativa que considera façanes les parets mitgeres dels edificis que es troben al costat de solars sense edificar, i que s’atorguin bonificacions als propietaris perquè puguin rehabilitar aquestes mitgeres visibles des del carrer. / via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta