8 de setembre del 2015

Els veïns de Tortosa i Amposta anuncien 'accions contundents' per l'N-340



TORTOSA (Baix Ebre).- Les Federacions d’Associacions de Veïns de Tortosa i Amposta han lamentat el greu accident que aquest dilluns a la tarda es va produir a la carretera N-340 a l’alçada del Perelló i que va causar la mort de tres persones. I és que amb aquestes ja són 12 les víctimes que han mort a l'N-340 al seu pas per les Terres de l’Ebre només aquest 2015. El president de l’Associació de Veïns del Centre-Nucli Antic de Tortosa, Josep Baubí, en nom de les Federacions d’Associacions de Veïns de Tortosa i Amposta ha anunciat l’inici “d’accions contundents” davant l’alta sinistralitat que es registra a la N-340. Unes accions que es podrien concretar amb un tall de la carretera.

També reclamen la gratuïtat de l’autopista AP7. Baubí també ha lamentat que aquest dilluns a la tarda es fes pagar peatge als cotxes que van ser desviats per l’autopista per l’accident del Perelló, que va obligar a tallar l'N-340 durant unes hores. Així les coses, des de les Federacions de Veïns es demana a la ciutadania de les Terres de l’Ebre que es mobilitzen per posar fi a aquesta situació de sinistralitat a l'N-340, i als representants polítics que actuïn d’una vegada per totes per evitar que mori més gent a la carretera.

Mentre, per les xarxes socials ja s’està convocant una mobilització a la N-340 per al proper dissabte 12 de setembre. Aquesta es realitzaria a partir de les 16 hores i fins les 18 hores en el tram comprès entre l’antiga Contacto, a l’Aldea, i la cruïlla d’accés a Camarles.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta