30 de setembre de 2015

Els veïns i alcaldes de la N-340 discrepen sobre la fórmula de gratuïtat de l'AP-7TORTOSA (Baix Ebre).- La primera reunió entre els alcaldes afectats per la N-340 i les federacions de veïns d'Amposta i Tortosa, que lideren les protestes populars, no ha resolt la discrepància sobre quina ha de ser la fórmula de gratuïtat de l'AP7 a exigir com a solució immediata als problemes de la via. Els alcaldes han donat a conèixer als veïns les mocions que es portaran a aprovació dels plens municipals per acabar amb la sinistralitat a la N-340 i que, reclama la construcció del tram ebrenc de l’A7, que s'adoptin mentrestant mesures provisionals per desviar obligatòriament els vehicles pesants per l'autopista AP-7 amb bonificacions com les que s'apliquen a la N-2 a Girona, i la gratuïtat de l'AP-7 per al trànsit intern de les Terres de l'Ebre.

Però les entitats veïnals han defensat que, més enllà de construir noves infraestructures a llarg termini, cal exigir en primer terme l'alliberament de l'autopista AP-7 de forma immediata i entre Hospitalet de l'Infant i Peníscola. Els alcaldes, per la seva banda, insisteixen que la mesura més realista i executable a curt termini és la inclosa en la seva moció, bonificacions per a camions i gratuïtat per a trànsit intern ebrenc. Veïns i alcaldes participaran aquest dijous a la segona protesta que es farà sobre la N-340 amb dos talls de trànsit a l'Ametlla de Mar i a Alcanar, a un quart de set de la tarda. / Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta