30 de setembre del 2015

Estudien construir un pàrquing de pagament a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta



TORTOSA (Baix Ebre).- El nou president de la Federació d’Associacions de Veïns de Tortosa, Josep Baubí, ha avançat aquest dimecres alguns dels detalls del pla de mobilitat que Territori i Sosteniblitat està enllestint, per millorar l’accessibilitat de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, així com els aparcaments i el transport públic urbà. Ha estat a l’informatiu matinal de Canal 21 Ebre, l’endemà de presentar més de 6.600 signatures a l’Ajuntament de Tortosa, on dilluns s’hauria de debatre la moció popular registrada amb la federació veïnal d’Amposta i el sindicat CATAC. Segons Baubí, es tracta d’un pla de mobilitat que afectarà i reordenarà al conjunt del complex sanitari, amb la possible construcció d’un aparcament de pagament i d’un gran accés des de darrera de l’antic cinema Fèmina. El president veïnal ha dit que la federació vol participar en el disseny dels projectes, i que vigilaran que no es queden al calaix.

De fet, Baubí ha remarcat que el pla per a l’hospital Verge de la Cinta sembla l’alternativa a la construcció del nou hospital que, durant l’etapa del tripartit, Salut havia projectat al pla parcial de la Farinera, entre Ferreries i Roquetes. Però el president veïnal ha assenyalat que la reordenació de tot l’entorn de l’actual hospital permetrà una possible ampliació del centre, així com un canvi en les entrades a l’hospital.

D’altra banda, Baubí ha anunciat que la nova junta de la Federació d’Associacions de Veïns de Tortosa ha concertat una entrevista amb l’alcalde, el proper 29 d’octubre. L’objectiu de la trobada és parlar amb Ferran Bel de qüestions com el projecte de noves piscines i de temes com la millora de la neteja, el trànsit, l’enllumenat públic o la seguretat ciutadana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta