29 de setembre del 2015

Experts en turisme debaten sobre el futur del sector a la Ràpita



SANT CARLES DE LA RÀPITA (Montsià).- Sant Carles de la Ràpita ha celebrat aquest dimarts el Dia Mundial del Turisme amb una jornada tècnica sobre innovació i turisme, amb l’objectiu de reflexionar sobre tots els reptes de futur que es plantegen en el sector i, alhora, animar les empreses a ser més competitives. En la jornada hi han participat experts en turisme com el professor de la Universitat de Girona, José Antonio Donaire, així com representants de l’administració i empresaris. Entre d’altres, s’han abordat els reptes de futur dels allotjaments turístics de les Terres de l’Ebre o la necessitat der rehabilitar la planta hotelera obsoleta de Catalunya.

L’alcalde de Sant Carles de la Ràpita, Josep Caparrós, ha destacat que el turisme és un dels sectors econòmics clau per al municipi i que és necessari conèixer totes les possibilitats que tenen al seu abast però implementar les millors polítiques de desenvolupament turístic. Caparrós també ha posat sobre la taula que el futur turístic a la Ràpita però també al conjunt de les Terres de l’Ebre passa per trobar l’equilibri entre el respecte a l'entorn natural i la dinamització econòmica del sector. La jornada tècnica ha tingut lloc a la Confraria de Pescadors Verge del Carme i ha conclòs amb una taula rodona sobre l’estat del turisme a les Terres de l’Ebre amb agents públics i privats. / Via Canal 21 Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta