29 de setembre de 2015

La moció popular per millorar els accessos de l'hospital de Tortosa arribarà al ple amb l'aval de 6.600 signaturesTORTOSA (Baix Ebre).- El ple de l'Ajuntament de Tortosa debatrà, segurament en el pròxim ple ordinari del 5 d'octubre, una moció popular que reclama la millora dels accessos i l'aparcament de l'Hospital de Tortosa Verge de la Cinta. La moció ve avalada per més de 6.600 signatures, recollides durant tres mesos, pel sindicat Catac, amb el suport de les federacions de veïns de Tortosa i Amposta. En la proposta es reclama que es millorin els accessos a l'Hospital, des del nucli urbà, amb escales mecàniques o ascensor, així com el transport públic que arriba fins al centre hospitalari. També es demana que es posi solució als problemes constants d'aparcament. El Govern està, actualment, elaborant un pla de mobilitat que es presentarà en breu.

La delegada del CATAC a l'Hospital de Tortosa, Cinta Sarroca, ha explicat que esperen que l'Ajuntament aprovi la moció i es posi fil a l’agulla per solucionar la problemàtica dins d’aquest mandat. En aquest sentit, el president de la Federació de Veïns de Tortosa, Josep Baubí, assegura que el pla de la Generalitat és “molt ambiciós” i que deixa la porta oberta, en un futur, a poder ampliar l'Hospital Verge de la Cinta. De les més de 6.000 signatures recollides, 2.222 corresponen a veïns de Tortosa i 4.444 a veïns de la resta del territori. / Via ACN i Canal 21 Ebre
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta