30 de setembre del 2015

Mor un matrimoni del Pinell de Brai en un xoc a l'autovia A7 a Tarragona


PINELL DE BRAI (Terra Alta).- Un matrimoni del Pinell de Brai ha mort aquest dimecres com a conseqüència d'un xoc entre dos vehicles a Tarragona. L'accident s'ha produït a l'enllaç de la Via Augusta amb l'A-7, al Camí del Llorito i prop del Nou Estadi, segons ha informat l'Ajuntament. Els fets s'han produït poc abans de tres quarts de vuit del matí quan el vehicle de les víctimes circulava cap a la Via Augusta. La calçada estava mullada i, en frenar, el cotxe ha lliscat, ha topat amb una vorera i la conductora n'ha perdut el control fins a envair el carril contrari, moment en què s'ha produït el xoc amb un altre vehicle que circulava cap a l'A-7, el conductor del qual ha quedat inconscient.

Segons han explicat fonts de la Guàrdia Urbana, el vehicle amb què circulaven les dues víctimes hauria topat contra una vorera amb la roda davantera dreta i, com a conseqüència de l'impacte, la conductora n'ha perdut el control i ha envaït el carril contrari. Un altre vehicle que circulava en direcció a l'A-7 no l'ha pogut esquivar i ha impactat contra el lateral del copilot del primer vehicle. L'accident ha obligar a tallar l'enllaç de l'A-7 durant més de dues hores, fins que la funerària no ha portat a terme l'aixecament dels cadàvers./ Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta