8 de setembre del 2015

Pallarès crida a guanyar en escons i en vots el 27-S, per 'callar algunes boques'



TORTOSA (Baix Ebre).- El delegat de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, el convergent Xavier Pallarès, ha fet aquest dimarts una valoració molt positiva dels primers dies de precampanya de la candidatura de Junts pel Sí. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Pallarès ha assenyalat que tant l’Ebre com Catalunya tenen un repte molt important el proper 27 de setembre, perquè tant el territori com la resta del país es jugaran el seu futur. En aquest sentit, el delegat ha afirmat que la victòria del bloc del “sí” a la independència ha de ser escons, però també per vots. De fet, Pallarès ha dit que està convençut que Junts pel Sí tindrà la majoria d’escons. Però ha sentenciat que els partits independentistes també han de guanyar per vots, per “callar algunes boques”.

Pallarès ha volgut destacar la potència de la mobilització de la llista que formen Convergència, Esquerra i gent de les entitats com l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium. De la mateixa manera, també ha remarcat la importància de poder comptar amb l’economista canareu Germà Bel com a candidat de Junts pel Sí per al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre.

En la mateixa entrevista, Pallarès ha afirmat que en aquesta campanya no troba a faltar Unió Democràtica, ja que la gent d’aquest partit amb qui més relació tenia han decidit deixar la militància i fer costat al president Artur Mas. Així, el delegat ha posat l’exemple dels alcaldes de Prat de Comte i Horta de Sant Joan, Joan Josep Malràs i Joaquim Ferràs. En canvi, ha reconegut sentir-se sorprès per algunes declaracions que recentment han fet Josep Antoni Duran i Lleida o Ramon Espadaler. De fet, Pallarès ha dit que Unió s’ha posat “en un embolic” de cara a les eleccions del 27-S.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta