16 de setembre del 2015

Sanchís (Catalunya Sí que es Pot) prioritza el Pla Estratègic de les Terres de l’Ebre

 

TORTOSA (Baix Ebre).- El número 4 de Catalunya Sí que es Pot per Tarragona, el rapitenc Carles Sanchís, ha afirmat que les Terres de l’Ebre necessiten inversions en infraestructures i les accions previstes en el Pla Estratègic redactat per la URV, i que l’actual govern de la Generalitat ha amagat al calaix. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Sanchís ha recordat que el territori arrossega una sèrie de reivindicacions històriques que no acaben de superar-se, com ara la millora dels trens i de les carreteres. Segons ha dit, cal dotar les Terres de l’Ebre de més recursos per aconseguir també més ocupació. En aquest sentit, Sanchís ha remarcat que trencar la dinàmica actual és possible aprofitant les potencialitats del territori, perquè la situació de les Terres de l’Ebre no és una “maledicció bíblica”.

De fet, Sanchís ha assenyalat que el Pla Estratègic no ha avançat per falta de “voluntat política” per part de CiU. De la mateixa manera, ha dit que la Generalitat ha agilitzat una solució per a la mortalitat a l’N-II a Girona, però que acabar amb la sinistralitat al tram ebrenc de l’N-340 no ha estat una prioritat fins ara. Així, el candidat ebrenc de Catalunya Sí que es Pot ha parlat de potenciar el reequilibri territorial, i també ha carregat contra CiU per haver afavorit les retallades en els serveis públics i la privatització de la sanitat. Sanchís ha dit que aquestes i altres qüestions no haurien de quedar amagades en el debat sobre la independència de Catalunya.

Sanchís ha remarcat que Catalunya Sí que es Pot defensa el dret a l’autodeterminació, i que no s’oposarà a la independència de Catalunya. Però ha deixat clar que unes eleccions al Parlament no poden substituir un referèndum legal i vinculant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta