16 de setembre del 2015

Taurins de l'Ebre i Mossos pauten un protocol per denunciar 'boicots' als correbous



 AMPOSTA (Montsià).- L'Agrupació de Penyes i Comissions Taurines de les Terres de l'Ebre i els Mossos d'Esquadra han posat en marxa un protocol d'actuació per evitar incidents si els animalistes intenten "boicotejar" alguna festa amb bous. Tot i que no hi ha cap document signat, es van fer un seguit de reunions entre l'Agrupació, els Mossos i la presència del mateix delegat del Govern a l'Ebre, on es van pautar accions preventives davant possibles incidents. El protocol només es va activar durant el Concurs Nacional d'Emboladors a Amposta, el 13 d'agost, quan els animalistes van aprofitar un dels moments de l'entrada del camió per fer un canvi de caixons i "boicotejar-ne" l'accés. Els Mossos van identificar alguns dels activistes i van tramitar la corresponent denúncia administrativa pel procediment de la nova Llei de Seguretat Ciutadana 4/2015. El vicepresident de l'Agrupació, Santi Albiol, ha explicat que implica el protocol d’actuació pautat amb els Mossos.

El president de l'Agrupació, Ximo Martí, ha aprofitat per explicar els suports que ha obtingut d'algunes formacions polítiques a les reivindicacions que van expressar durant una visita al Parlament, entre les quals suport a les ramaderies per poder fer la seva activitat amb públic o una solució a la problemàtica de la modalitat dels bous a la mar que no està inclosa a la Llei. Segons han detallat, han signat aquest document el PP, Ciutadana i el PSC. ICV ja va dir des del primer moment que no ho signaria, i ERC i CDC encara no s'han pronunciat. / Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta