8 de setembre del 2015

Tortosa obre una oficina per a gestionar les propostes d'ajuda als refugiats de Síria i altres països en conflicte


TORTOSA (Baix Ebre).- L'Ajuntament de Tortosa, a traves de l'Àrea de Serveis a les Persones, ha habilitat una oficina per tal de poder recepcionar tots els oferiments d'ajuda i col·laboració per part de la ciutadania dirigits a acollir els refugiats de Síria i altres països en conflicte. Es tracta d'una iniciativa que s'ha posat en marxa després que l'Ajuntament hagi rebut alguna petició en aquest sentit i als efectes de poder canalitzar i estructurar bé la resposta. Amb aquesta oficina s'hi podrà contactar presencialment, a les dependències municipals de l'Àrea de Serveis a les Persones (carrer Enric Bayerri, número 4) en horari de 9 a 14 hores, per telèfon al 977585800 i 977585810 i mitjançant correu electrònic a refugiats@tortosa.cat.

D'altra banda, en paral·lel a l'obertura d'aquesta oficina, des de l'alcaldia s'ha transmès a tots els grups polítics municipals una proposta de moció, que ha fet arribar el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament. amb l'objectiu de ser debatuda en el ple ordinari del proper dilluns 14 de setembre. De fet, Movem Tortosa ja havia anunciat la presentació d'una moció en la mateixa línia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta