13 d’octubre del 2015

Amposta porta l’experiència de Silicon Valley al Fòrum Empresa



AMPOSTA (Montsià).- El proper 22 d’octubre Amposta celebrarà la quarta edició del Fòrum Ampost@ Empresa. Un fòrum que té per objectiu la sensibilització de la població en general i en especial dels joves en matèria de creació d’empreses i de foment de l’esperit emprenedor. Així, una vegada més diversos emprenedors explicaran en primera persona les seves experiències i s’intercanviaran inquietuds entre tot el teixit emprenedor i empresarial. El Fòrum comptarà amb un ponent de luxe, l’emprenedor Xavier Verdaguer, que en els últims quinze anys ha creat diverses empreses d’innovació tecnològica. L’any 2010 va fundar Innovalley a Califòrnia, una empresa que desenvolupa roba intel·ligent fusionant creativitat de Barcelona amb tecnologia americana d’última generació. La tècnica d’Empresa d’Amposta, Lala Escrivà, ha detallat la trajectòria de Verdaguer.

D’altra banda, l’ampostí i enginyer informàtic, David Romaní, i la dissenyadora gràfica d’Ulldecona, Vanesa Cervera, presentaran el projecte Espai kowo, la primera sala de coworking ubicada a Amposta. Un espai que emprenedors i micropimes poden compartir, creant sinergies internes i fomentant el treball en comú. Durant la ponència parlaran sobre els avantatges i inconvenients d’aquesta nova manera de cooperar i col·laborar. L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, ha destacat la importància d’intercanviar experiències.

També es donarà a conèixer l’experiència d’un grup d’emprenedors que han reinventat l’espardenya i el treball de Ricardo Lop, un guru de l’e-commerce que va començar de zero un negoci de venda on-line de ganivets. Avui la seva web té 17.000 visitants diaris i ven arreu del món.

El Fòrum Ampost@ Empresa tindrà lloc a l’auditori municipal a partir de les 16:30 hores. La inscripció és gratuïta./ Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta