8 d’octubre del 2015

El PSC presenta esmenes al Senat per l’autovia A7, la industrialització i l’Observatori de l'Ebre



TORTOSA (Baix Ebre).- El PSC ha presentat quatre esmenes als pressupostos de l’Estat per al 2016 en el seu tràmit al Senat. En concret, un milió d’euros per als dos trams ebrencs de l’A7, 500.000 per al comprès entre la Jana i el Perelló, i 500.000 per al que va des del Perelló a l’Hospitalet. En aquest sentit, el senador socialista i portaveu adjunt de l’Entesa pel Progrés de Catalunya, Joan Sabaté, ha insistit de nou la importància que té per al territori que s’executi el tram que queda pendent per enllestir l’A7 . Sabaté ha recordat que les dues esmenes han estat consensuades amb CDC i ICV i que arriben al Senat a través dels grups parlamentaris Català al Senat de Convergència i d’Unió i de l’Entesa pel Progrés de Catalunya.

El PSC també ha presentat una esmena de 10 milions d’euros per a la segona fase del pla d’industrialització de les Terres de l’Ebre i 80.000 euros per a l’Observatori de l’Ebre. Quant al pla d’industrialització, Sabaté ha recordat que la primera fase es va desenvolupar durant el mandat socialista i que ara cal donar-hi continuïtat perquè és clau per al creixement econòmic. Sabaté ha emplaçat que s’aprovin aquestes esmenes, tot recordant que els pressupostos per enguany representen de nou un “menyspreu i oblit” a l’Ebre. / Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta