8 d’octubre del 2015

ERC recorda que els governs del PP i del PSOE han rebutjat les esmenes per acabar l'A7 o fer gratuïta l'AP7


TORTOSA (Baix Ebre).- La Federació de l’Ebre d’ERC ha recordat aquest dijous que les esmenes al pressupost de l'Estat per acabar l’autovia A-7 i suprimir els peatges a l’AP-7 han estat rebutjades pels governs espanyols del PP i del PSOE. Els republicans han remarcat que durant l’anterior legislatura, amb el govern del PSOE, i en l'actual amb el PP, va presentar esmenes als Pressupostos Generals de l’Estat sobre els trams encara no començats de l’autovia A-7 al seu pas per les Terres de l’Ebre. Segons ERC, aquestes esmenes es van presentar al Congrés de Diputats fa uns mesos i van ser rebutjades pel govern del PP. Així, per a la redacció del projecte constructiu del tram de l’autovia A-7 entre la Jana i Campredó es va presentar una esmena demanant una partida de 10 milions d’euros; per la redacció del tram entre l’Aldea –El Perelló, una altra esmena demanava 2 milions; i per la redacció i execució del tram entre el Perelló- l’Hospitalet de l’Infant, una nova esmena demanava una partida de 4 milions. Però cap va ser acceptada.

També, un any més, el grup parlamentari d’Esquerra ha presentat una esmena als Pressupostos Generals de l’Estat per l’any 2016 demanant una partida de 20 milions d’euros per poder oferir la gratuïtat dels peatges de l’AP-7 al seu pas per les Terres de l’Ebre, mentre no hi hagi una via ràpida gratuïta alternativa a la carretera N-340. Els republicans assenyalen que tant els governs del PSOE com el del PP sempre han rebutjat aquesta esmena d’Esquerra Republicana de Catalunya per oferir la gratuïtat dels peatges del tram de l’AP-7 entre Ulldecona i Hospitalet de l’Infant, i també esmenes que demanaven partides per acabar l'autovia A-7.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta