9 d’octubre del 2015

L'empresa Grisverd promocionarà el Triiki a la fira Municipàlia de Lleida



GANDESA (Terra Alta).- L’empresa gandesana Grisverd, dedicada al disseny i fabricació de mobiliari urbà sostenible, participarà a partir del 13 d’octubre a la fira Municipàlia de Lleida, un certamen internacional especialitzat en els equipaments i els serveis municipals. A més a més, Grisverd aprofitarà la fira per presentar i donar a provar el Triiki, un disseny propi de tricicle per a gaudir en família per vies verdes, espais rurals i turístics que, a banda de fomentar l’esport, també és integrador de persones i sostenible. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, la responsable de Grisverd, Asun Colom, ha destacat que la fira Municipàlia és un aparador molt important per donar a conèixer el seu projecte en l’àmbit internacional.

 A banda, quant a la campanya de mecenatge que Grisverd havia promogut per poder finançar el Triiki, Colom ha explicat que després de dos mesos han arribat al 20% dels 12.000 euros que necessitaven per construir les primeres unitats. Així, a més de les mostres de suport que han rebut, l’experiència els ha servit per fer De fet, Colom ha assenyalat que aquest mateix divendres han rebut la visita d’una empresa de França molt interessada en el projecte, que els podria fer la primera comanda del Triiki.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta