1 d’octubre del 2015

Miró (PSC) critica el canvi d’opinió d’Esquerra d’Amposta amb el col·legi de les Monges



AMPOSTA (Montsià).- El portaveu del PSC, Francesc Miró, ha afirmat aquest dijous que “el poder ha canviat l’alcalde d’Amposta”. Després de poc més de 100 dies de les eleccions municipals, Miró ha lamentat que el govern d’Esquerra d’Amposta no haja acceptat la moció dels socialistes per adquirir l’edifici de l’antic col·legi de les Monges, tot aprofitant que ara és propietari del Sareb, l’anomenat banc dolent. A més, ha recordat que fa sis mesos que els republicans van donar suport a una moció dels socialistes perquè l’Ajuntament adquirís l’antic convent i col·legi del Sagrat Cor, però que ara han rebutjat la compra proposada pel PSC. Segons Miró, la decisió suposa “un pas enrere” de l’equip de govern per recuperar un dels espais emblemàtics de la ciutat, on els socialistes proposaven un gran centre d’equipaments.

En el ple de dilluns, l’Ajuntament va aprovar iniciar els tràmits per declarar l’antic col·legi de les Monges com a bé cultural d’interès local (BCIL), amb els vots a favor del govern d’Esquerra d’Amposta i el regidor German Ciscar, l’abstenció de CiU, i el vot en contra del PSC. Segons el govern, aquesta mesura farà més atractiu l’edifici per a un possible comprador privat, ja que així baixarà el preu. Però durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Miró va rebutjar la possibilitat que l’antic col·legi Sagrat Cor puga caure en mans d’un particular.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta