13 d’octubre del 2015

Montesó (UP) reclama la gratuïtat de l’AP-7 i posa en dubte l’autovia A-7



TORTOSA (Baix Ebre).- El coordinador de la Unió de Pagesos a les Terres de l’Ebre, Joan Montesó, ha detallat aquest dimarts la posició del sindicat agrari en relació al debat sobre la situació de la carretera N-340 i les possibles solucions a l’alta sinistralitat. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Montesó ha reivindicat la gratuïtat de l’autopista AP-7, però en canvi ha posat en qüestió la necessitat de construir el tram pendent de l’autovia A-7 entre el nord de Castelló i l’Hospitalet de l’Infant. En aquest sentit, ha recordat que la Unió de Pagesos rebutja aquelles infraestructures que puguen trinxar encara més el territori, i ha afirmat que cal una solució immediata per evitar que hi hagin més accidents mortals a l’N-340.

En la mateixa entrevista, Montesó ha remarcat que les solucions adoptades fins ara, com la instal·lació de cons en un tram de l’N-340 entre l’Ametlla de Mar i el Perelló, només han servit per col·lapsar la carretera. Segons el dirigent sindical, aquesta mesura també ha afectat molt negativament els pagesos que van amb tractor per la carretera. Així, Montesó ha insistit que el més fàcil, avui per avui, és alliberar els peatges de l’AP-7.

En la mateixa línia, Montesó ha afirmat que el més raonable seria construir enllaços amb les carreteres que ja travessen el territori, així com millorar les vies actuals com ara l’eix de l’Ebre, la carretera de Gandesa o l’N-420. També ha volgut recordar la situació de la carretera que transcorre paral·lela al canal Xerta-Sénia, ja que els camions de les granges tenen molts problemes per transitar-hi a causa del mal estat de la via.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta