8 d’octubre del 2015

Set restaurants d'Amposta i Poblenou promocionen la fruita fresca


AMPOSTA (Montsià).- Els restaurants Bosc de Ribera, L’Antic, El Secret i Els Ullals, d’Amposta ciutat, i L’Estany, Nit i Dia i Can Amadeu, del Poblenou del Delta, s’han adherit a la campanya ‘Aquí sí, fruita i salut’. Aquests establiments es comprometen a disposar, en tots els seus menús, de l’opció de consumir fruita fresca, tot oferint-la de manera que se’n faciliti el consum. També han de tenir una exposició atractiva de fruita en el menjador, per tal de fer palès que disposen de fruita per menjar.

Segons el Departament de Salut, el consum de fruita disminueix el risc coronari, aporta vitamines essencials i fibra alimentària, i facilita el trànsit intestinal. De fet, la fruita fresca en tots els àpats és l’aposta del Pla Interdepartamental de Salut Pública (PINSAP) per promoure el consum de fruita fresca, variada, de qualitat i de proximitat en els establiments de restauració i altres establiments d'alimentació com ara les fruiteries, mercats, supermercats, o els hotels. És una campanya d’identificació dels establiments compromesos a oferir als clients racions de fruita fresca, a punt per consumir.

La iniciativa parteix de Salut Pública, en col·laboració amb els departaments d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural i d’Empresa i Ocupació, i integra també els gremis d’Hoteleria i Restauració, la Fundació Alícia, organitzacions agràries i sindicats i l’Associació Empresarial de Fruita de Catalunya (AFRUCAT), entre d’altres. / Imatge Salut.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta