2 de novembre del 2015

El nou govern d'Amposta descarta traslladar l’oci nocturn a l'antic complex Futuro Ciudad

 

AMPOSTA (Montsià).- El quart tinent d’alcalde d’Amposta, Ramon Bel, ha confirmat aquest dilluns que la nova zona d’oci nocturn no s’instal·larà al complex Futuro Ciudad, sinó que l’Ajuntament buscarà un emplaçament alternatiu als afores de la capital del Montsià. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Bel ha assenyalat que caldrà fer modificacions en el pla d’ordenació urbana municipal (POUM), ja que l’anterior govern CiU va decidir no autoritzar nous locals al nucli urbà d’Amposta quan es va decidir traslladar l’oci nocturn al polígon de Tosses. El regidor de Joventut, Festes i Mitjans de Comunicació ha recordat que Amposta va ser un referent en l’oci nocturn, però que aquest trasllat al polígon no va sortir bé. Bel ha dit que cal fer equilibris per intentar fer compatible l’oci nocturn amb el descans dels veïns. Però ha anunciat que la intenció del govern municipal és afavorir la creació d’una nova xarxa de locals.

Durant la campanya electoral, l’actual alcalde, Adam Tomàs, va proposar implantar l’oci nocturn d’Amposta a la vora del riu o al sector de l’antic projecte del canal de navegació Carles III, en el triangle format entre l’N-340 i la zona esportiva. Però Tomàs ja va afirmar que el trasllat de l’oci nocturn també requeria un acord de ciutat. En aquesta línia, Bel ha apuntat que descarten implantar cap discoteca a Futuro Ciudad. De fet, el regidor ha remarcat que hi ha alguns promotors que volen obrir nous locals, però en altres punts d’Amposta.

En la mateixa entrevista, Bel ha repassat diversos temes de les seues àrees de responsabilitat, com el Fòrum d’Emancipació Juvenil que es fa a Amposta els propers 4 i 5 de novembre, o també la fira Expoclick, que enguany es farà al pavelló firal els dies 13, 14 i 15 de novembre. El regidor també ha avançat que de cara a la campanya de Nadal i Reis hi haurà novetats importants, i que enguany s’organitzarà coordinadament des de les àrees de Comerç, Turisme, Cultura, Esports i Festes, entre d’altres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta