15 de desembre del 2015

Amposta organitza un festival de Frozen perquè cap xiquet es quedi sense joguets



AMPOSTA (Montsià).- Amposta ha preparat un extens programa d’activitats per celebrar les festes de Nadal. Sota el títol Somia el Nadal, les àrees de Cultura, Festes, Comerç i Mercat Municipal i Esports han programat un conjunt d'activitats dirigides a tots els públics. També es realitzarà el Festival Solidari de Sant Esteve: submergeix-te en el món Frozen, diumenge 27 de desembre al teatre de la Lira Ampostina. Tots els beneficis aniran destinats a comprar joguets perquè cap xiquet ni xiqueta es quedi sense. El mateix objectiu tindrà la primera edició de la Cursa Ciutat d'Amposta Sant Silvestre, que tindrà lloc el 31 de desembre a les 17 hores.

Al festival Frozen hi participaran, amb actuacions temàtiques de Frozen, la Fila, la Lira, l'Escola de Circ i Teatre d'Amposta, l'Escola de Dansa Jacqueline Bisoca, el CBE Quick Dance, el Gimnàs Alfaro, l'espai polivalent Bombolles i els solistes Mari Pau Medina i Àngel Miñana. A més de les actuacions, els xiquets i xiquetes es podran fer fotografies amb els personatges de la famosa pel·lícula d'animació de Disney. La regidora de Cultura, Inés Martí, ha animat a assistir al Festival disfressats.

Una de les activitats estrella d'aquestes dates nadalenques a la capital del Montsià serà la Caseta de Nadal, que s'instal·larà a la plaça del Mercat durant els dies de les vacances nadalenques dels més menuts. A més de poder-la visitar, durant les tardes a la caseta hi haurà programats diferents tallers i conta-contes. En aquesta mateixa caseta, farà la seva arribada el Pare Noel el dia 24 després de del recorregut pels carrers de la ciutat.

D’altra banda, l'associació de Venedors del Mercat han programat, per dimecres 23, el primer concurs infantil de postres de Nadal i el primer Concurs de Canalons. La regidora de Comerç i Mercat Municipal, Susanna Sancho, també ha detallat la resta d’activitats organitzades en col·laboració amb Federació de Comerç d’Amposta.

Dins el programa d'activitats nadalenques d'Amposta s'ha programat l'arribada del carter reial diumenge 3 de gener i la cavalcada de Reis, dimarts 5. En aquest cas destaca el fet que els tres Reis Mags tornaran a arribar pel riu amb embarcació i amb 1.000 quilos de caramel. / Canal 21 Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta