24 de febrer del 2006

Tortosa convoca un concurs amateur de documentals relacionats amb el Medi Ambient

Ens recorda el web municipal que la Regidoria de Medi Ambient va fer possible el 2005 que Tortosa fos seu del Festival Internacional de Cinema del Medi Ambient de Catalunya. Aquesta va ser una important aposta per a la difusió i coneixement de les temàtiques i realitats mediambientals a les Terres de l’Ebre. Enguany s'inicia l’edició del Certamen Amateur de documentals de Medi Ambient Ciutat de Tortosa. Com una activitat que s’integra a la celebració d’una nova edició del Festival de Cinema, amb la voluntat de donar suport a totes les persones interessades i aficionades al binomi Cinema i Medi Ambient.

Bases generals:
La Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Tortosa juntament amb El Festival Internacional de Cinema de Medi Ambient a Catalunya, convoca el I Certamen Amateur de Documentals de Medi Ambient, que és obert a qualsevol persona o col·lectiu que hi vulgui participar. La temàtica és el Medi Ambient considerat en el més ampli sentit (ecologia, conservació del medi, desenvolupament sostenible, etc.) S’estableix com a modalitat única el vídeo, tant en format analògic com digital.

NORMES DE PARTICIPACIÓ
S’estableixen dues categories de participació: Categoria A: fins a 18 anys i Categoria B: més de 18 anys. Cada participant podrà presentar un màxim de 2 obres a la mateixa categoria. Les obres participants s’hauran de presentar en sistema VHS o CD/DVD, independentment de la font original. Es podrà emprar qualsevol tècnica utilitzada en vídeo. Cada obra anirà amb la seva corresponent caràtula, i tindrà una durada màxima de 10 minuts. A l’anvers de la caràtula, hi constarà el títol de l’obra i la signatura o pseudònim de l’autor/a.
TERMINI DE PRESENTACIÓ: El termini de presentació s’acaba el dia 15 de maig de 2006. Els treballs s’hauran de presentar o enviar a l’Ajuntament de Tortosa, Regidoria de Medi Ambient, Pl. Espanya, 1, 43500 Tortosa.
FORMA DE PRESENTACIÓ:Els originals s’hauran de trametre protegits en un sobre, on caldrà indicar a la part exterior únicament el títol de l’obra i la categoria en que es concursa, i , en un altre sobre tancat, hi caldrà adjuntar les dades del/de la participant (nom i cognoms, edat, adreça, telèfon, població, fotocòpia del DNI, títol de l’obra i signatura).
JURAT: El jurat, el veredicte del qual serà inapel·lable, el presidiran la regidora de Medi Ambient, i el director del Festival Internacional de Cinema de Medi Ambient de Catalunya, i el constituiran especialistes i coneixedors de la temàtica.
PREMIS: Premi categoria A: viatge de tres dies per a dues persones a Valladolid, durant la setmana que se celebra la SEMINCI – Semana Internacional de Cine de Valladolid. Premi categoria B: viatge de tres dies per a dues persones a Sant Sebastià, durant la setmana que se celebra el Festival Internacional de Cine de Donostia - San Sebastian.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta