27 de novembre del 2006

Marta Cid serà l'alcaldable d'ERC a Amposta

Ja és oficial. Marta Cid tornarà a ser la candidata d'ERC a l'alcaldia d'Amposta. Fa un parell d'hores, l'exregidora, exconsellera d'Educació i actual diputada al Parlament de Catalunya ha revelat un dels secrets polítics menys secrets de la política ebrenca: la seua tornada a l'Ajuntament. De fet, ahir mateix ens plantejàvem que el canvi de candidat d'ERC-EA era la primera opció que calia tenir en compte. La sensació és que ERC-EA es va precipitar ara fa uns mesos, quan va proclamar que Carles Gonzalez seria el seu candidat. En principi, els republicans ho tindran fàcil per justificar el seu canvi de plans, però als altres partits els faltarà temps per dir que Cid ha forçat la màquina per treure's de davant Gonzalez i posar-se ella, un cop ha vist que no repetirà com a consellera. Com a mínim, Cid ha estat prou hàbil i ha anunciat el seu futur polític abans que José Montilla fes públic el noms dels nous consellers i conselleres. Ara caldrà veure com mouen fitxa la resta de partits ampostins, sobretot CiU i el PSC.

29 comentaris:

  1. diputada, candidata, etc.... Acumulació de càrrecs, i això és propi d'un partit d'esquerres????
    Si xalarem si no aconsegueix ser alcaldesa d'amposta. Al cementiri, si senyor al Senat acabarà.

    ResponElimina
  2. Qualsevol persona que no estigui amargada hauria de veure amb bons ulls que Marta Cid opti a ser alcaldessa d'Amposta. Ja diu el refrany que ningú és profeta a la seva terra. I en aquestes terres aquesta frase es compleix de totes totes. No m'estranya que mola gent vàlida i qualificada hagi de fotre el camp. Després diran que ens volen malament els de Barcelona i els de València. Si ni tan sols estimem a la nostra gent! Quina vergonya tinc de vegades de ser de les Terres de l'Ebre.

    ResponElimina
  3. I què fea és l'ambeja...

    ResponElimina
  4. La política es una droga dura...També hi ha el síndrom d'abstinència...

    ResponElimina
  5. McCalan, se diu "la síndrome d'abstinència", a vore si aprenem a escriure, eh?

    ResponElimina
  6. Que conste que no estic a favor d'estos que es creuen que corretgint als demés continuament fan algun favor a la llèngua.

    ResponElimina
  7. ERC d´Amposta sempre ha fet el llit a CIU,ho seguira fent en les proximes eleccions? Rafel Serret

    ResponElimina
  8. 2:05 PM : L'acumulació de càrrecs és normal. Com l'acumulació de títols, de multes de parquímetre, de diners, de deutes, de greix i de maníes. I ja voldria jo una retirada al Senat o similar com la que li anuncies a la Marta Cid. Si això és per a tu cremar-se o fracassar, doneu-me'n d'aquestos mistos.

    ResponElimina
  9. Reconec la meva incultura per escriure bé la meva llengua...Quelcom semblant al nostre president...Faré un esforç...Gràcies

    ResponElimina
  10. Es confirma que els del clan de l'avellana se l'han espolsada.
    Això si, obre les possibilitats a que si els de ciu baixen pugui un tripartit governar amposta
    li acompanyo el sentiment per la mica de mort política que li toca passar.
    Es veu també que s'ha tornat adicta ...al sillón.

    ResponElimina
  11. Opino que si fóra addicta a la butaca hauria acceptat un de tants càrrecs que li han ofert. L'últim que vaig veure publicat va ser el de Secretària General de l'Esport. Mira què fàcil ho tenia!!

    Ara haurà de passar unes altres eleccions per saber si té o no té una cadira a l'ajuntament; i encara faltarà veure si pot governar només ERC o si caldrà negociar algun pacte. I si el pacte no sortís, la cadira la tindria, però a l'estrada de l'oposició.

    A més, segurament el sou de secretari general és molt més alt que el d'alcalde.

    Sembla que a vegades, només perquè són polítics, ens els carreguem. I penso que, com a representants nostres que són, a vegades els hauríem de tenir una mica de respecte (que no vol dir por ni dir-los que sí a tot). I no ho fem, ni els de dretes, ni els d'esquerres.

    Algun dia ens quedarem sense líders polítics, i viurem en l'anarquia, i el món esdevindrà un caos. I morirem en l'intent de salvar-lo, perquè no aconseguirem reordenar-lo...

    ResponElimina
  12. Marta Cid : antes muerta que "sinsilla"

    ResponElimina
  13. el cas de marta cid és patètic. no havien nomenat un candidat els d'ERC a Amposta?. Ridícul espantòs del partit republicà... perdó, pertit d'esquerres simplement.
    Montilla president!
    Marta al parlament!
    I... mandonguilla sense cadira!

    ResponElimina
  14. Joan que sigui normal no significa que sigue bo. La representatitivitat no s'optimitza acumulant responsabilitats. Si realment volen que els nostres representants defenssin els nostres ideals (i no els seus) cal que s'hi dediquin plenament i únicament. D'exemples en tenim molts. De què ha servit per exemple, a la ciutadania que Sabaté fos també diputat. Què en saps tu de la feina feta al Parlament? Res, perquè és materialment improbable que una persona respongui a tantes responsabilitats.
    Quan parlo del Senat és, com m'imagino que sabràs, perquè tots sabem el poc pes polític que te la institució del Senat en la dinàmica política espanyola. De fet, i derivat d'això, és molt comú que els partit hi enviin aquelles persones que ja no tenen un paper destacat en l'àmbit més proper.

    ResponElimina
  15. Realment el numeret este demostra que ni se l'han figurat al govern i que s'agafa a tot el que li passa per davant intentant que no sigui tan forta la caiguda. Pobre Carles Gonzalez és d'usar i tirar. No se com podrà pair el que li han fet els seus companys de partit.Hi ha polítcs que abusen de la bona gent

    ResponElimina
  16. No se com tornen a presentar a la Marta Cid perquè ni havent-li regalat la conselleria ha aconseguit treure uns bons resultats a Amposta. Els ampostins ens la coneixem massa. Es hora de que es retiri i done pas a noves cares

    ResponElimina
  17. Si fos encara que no soc Ricard Fores estaria una mica preocupat.

    ResponElimina
  18. De què s'ha de preocupar? Ell comença la vida política i l'altra la acaba. No se quina mania li teniu alguns que escriviu aqui.Jo el vaig coneixer l'altre dia a un acte i em va causar molt bona impresió. Però vaja no crec que sigue el tema d'esta noticia

    ResponElimina
  19. 5:10 PM

    Et copio. Tanmateix, "Ara haurà de passar unes altres eleccions(12:18 AM)". I per a ocurrències: Marta Cid : antes muerta que "sinsilla"
    11:08 AM.

    En qualsevol cas, de sempre és sabut que la política no té entranyes. Si no fóra així, els tertulians del galliner, què faríem?

    ResponElimina
  20. Ui! Sí! Quina responsabilitat que tenen los parlamentaris!
    Ho dic per un dels anònims que diu que no es poden fer tantes coses a la vegada...
    Pos si no fan res! Mira, t'explico. Tal i com està montada la política, los parlamentaris l'únic que fan es mirar si el que mana del partit axeca un dit o dos i tot i així, a vegades s'aquivoquen!!!!

    ResponElimina
  21. Si tens algo de rao en que no es lo tema de la noticia, lo que pasa es que tambe la tenia que començar Carles gonzalez i mira com queda.

    ResponElimina
  22. Seria desitjable una mica de coherència en les teves afirmacions i en les teves accions, comedianta. Si realment penses això del Parlament, per a que vas presentar la teua candidatura al Baix Ebre.Fes-te un favor, pensa abans d'escriure.

    Un militant d-Erc fart dels teus escrits.

    ResponElimina
  23. molt bo este ultin yo no savia que la " SRA comedianta es va presentar i la va guanyar la cid, suposo i monclus no " i despres dira que ella de politica res jajaja res si no et voten res clar era el que em faltaba per vore de quin peu calza.

    ResponElimina
  24. què no sabeu llegir?
    Això ja ho vaig contestar un altra volta, no m'en he amagat mai.
    Una cosa és creure que la política no va bé i l'altra quedar-se a casa sentadet a esperar que els demes canvien alguna cosa i que te les porten totes fetes.
    I ja vaig explicar que em vaig presentar com a segon lloc, sense cap posibilitat de sortir. Jo no puc anar a Barcelona tenint la familia aquí!
    Encara que no vaig sortir per al lloc 20 i molt, vaig intentar que la gent votes el que jo condiderava millor. Però per a la pròxima campanya, primer vull que em diguen en qui pactaran com han fet a Amposta.

    ResponElimina
  25. Ah, per cert! I vaig traure més vots dels que em pensava que trauria.
    gràcies a tots los que em van votar!
    vaig quedar molt contenta, no m´ho esperava.

    ResponElimina
  26. A amposta ningú ha dit en qui es pactarà. Només ha sortit roig dient que li fara una proposta a la cid. tranquis que queda massa temps per a les eleccions.

    ResponElimina
  27. La Marta ha de donar resposta a aquesta opa hostil que li fa Roig. Si no es desmarca ràpidament d'aquesta oferta, ERC-Amposta pot sortir malparada electoralment.

    ResponElimina
  28. No pensséssem tan en lo redit polític, i pensem més en la gent, per favor!
    Tenim dret a saber i sinó ho fan així, perdran tots, perque molts mos quedarem a casa.
    Recordeu que en les darreres, tots los partits han perdut vots.

    ResponElimina
  29. Xica , xica...! que em dius?? Tú vas tenir vots i tot?...La meva ignorància es "supina"..Pel que veig et vas presentar per ERC..es així?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta