1 de desembre del 2006

Un mètode curiós per aconseguir la reducció de la velocitat a dintre del nucli urbà

Un dels problemes que tenim a Tortosa, i crec que també a la resta del país, és que molts conductors no respecten la velocitat màxima dins dels nuclis urbans. A Tortosa el cas és especialment greu a les nits, quan els cotxes enfilen els carrers semideserts... Si viviu a prop dels carrers principals, com l'avinguda Colom, l'avinguda Generalitat o l'avinguda Felip Pedrell, segur que ja ho sabeu i no cal que us expliquin res. Per això, a Freak-EBRE! m'he fet ressò avui de la curiosa campanya que el govern danès ha impulsat per aconseguir que els conductors redueixin la velocitat als nuclis urbans de les ciutats. No cal mostrar sempre imatges impactants d'accidents, encara que crec que també són necessàries. El govern de Dinamarca ha recorregut al sexe -que en publicitat gairebé sempre funciona-, i ha penjat a internet un web amb un bon domini i un vídeo que es pot inserir en qualsevol blog o enviar-se a un amic, igual que a You Tube. De fet, el vídeo de la campanya també ha estat penjat a You Tube... Però la clau de la campanya és la noia rossa en top-less que, amb un senyal de trànsit, demana als conductors que no passin dels 50 quilòmetres per hora. Com deia, a Freak-EBRE podreu veure el vídeo amb Heidi Svendsen en acció.

Reedito: Freak-Ebre ja no es diu així, sinó EBREMEDIA.

10 comentaris:

  1. Si a Dinamarca fa fred; nosaltres, que tenim un clima més beningne, es de més fàcil implementació... Si jo fora candidat a l'alcaldía formaría part del meu programa electoral...

    ResponElimina
  2. ... Anar nuet pel carrer? O una mossa com la Heidi aquesta?

    ResponElimina
  3. Naturalment la mossa..

    ResponElimina
  4. Si més no lo debat parlamentari que generaria la implementació d'una idea com esta seria d'allò més entretingut.
    Ho veig, ho veig, algú com Sabaté a Tortosa o Montilla al Parlament no farien més que torcar-se la suor de la calva en un mocador, Franquet mos deleitaria en alguna lírica a lo Rector de Vallfogona, Artur Mas mos parlaria de la decadència de Catalunya en lo tripartit i els freaks de Ciudadanos se traurien la careta definitivament.
    Vaaaa, parlem-ne, vaaaaa

    ResponElimina
  5. Jo el que crec és que una campanya així, al nostre país, només duraria dos dies. De seguida seria titllada de masclista i d'ofenedora per a les dones (i segurament ho és, eh!). Com a mínim, serviria per recordar a la gent que veiguessa el vídeo (evidentment no es tracta de posar una rossa en top-less a cada cantonada, això potser no s'entén bé) que no es pot circular a més de 50 Km/hora dins dels nuclis urbans. Hi ha gent que després de sortir per la porta de l'autoescola ja se n'oblida. A Tortosa, per cert, no haurien de superar-se els 40 Km/h. De vegades em sento un bitxo raro quan jo ho compleixo i els altres cotxes no. Però la realitat és que contaminaríem menys i la seguretat viària també milloraria molt. Encara que, si podeu, per Tortosa aneu a peu...

    ResponElimina
  6. posar una rossa en top-less a cada cantonada, Gustau, té un altre nom. Ja hi ha qui ho intenta, ja.

    ResponElimina
  7. I el ros en tanga?????
    O és que les dones no conduim????
    Ah! Potser és que tan sols corren ells, natros sempre seguim les normes de circulació!!!!
    Pos que els hi traguen lo carnet!!!

    ResponElimina
  8. vos imagineu a la sigronera o la xelo en tangueta fen top en una senyal de transit emmig de la avinguda generalisim?

    ResponElimina
  9. i a la comedianta en top .... vos la imagineu uauuuuuuuuuu!

    ResponElimina
  10. Visca els últims maxitos anònims!!
    Posemos en totes les dones...Inseguretat masclista. Res més.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta