3 de gener del 2007

Lahosa confirma que no repetirà com a candidat d'ICV a Tortosa, per deixar pas a Jaume Forcadell

El portaveu del grup municipal d'ICV a Tortosa, Sisco Lahosa, va confirmar ahir que no repetirà com a candidat a les properes eleccions municipals. Per tant, Lahosa ha renunciat a presentar-se a les eleccions primàries, i és gairebé segur que el president d'ICV a les Terres de l'Ebre, Jaume Forcadell, siga el proper alcaldable de la formació ecosocialista a Tortosa. «L'any 2003 vaig presentar-me perquè no hi havia ningú que volgués fer un pas endavant, però ara hi ha gent que pensa que ho podria fer millor que jo», va explicar Lahosa. El portaveu va detallar que fa uns dos mesos ja va comunicar la seua decisió al partit a través d'una carta, en què deia que preferia «marxar cap a casa, abans d'entrar en un procés de primàries i disputar el lloc a ningú». De fet, Lahosa va concretar que no està enfadat, però sí «decebut» per la falta de suport que ha rebut per part d'ICV. En la mateixa línia, va afegir-hi que no comparteix el projecte polític de Forcadell. «El partit m'ha demanat que faci pinya, però no seria coherent que fes aquest paper, donant suport a un projecte en què no em sento còmode, perquè és diferent i contraposat al meu», va reiterar. Lahosa va advertir que no pretén provocar un enfrontament intern, però va valorar que els nous dirigents d'ICV a Tortosa «sembla que fan política per intentar créixer i aconseguir èxits massa de pressa». De fet, Lahosa va remarcar que a les properes eleccions votarà ICV «per ideologia», ja que preferix defugir els personalismes. Finalment, Lahosa va afirmar que té feina a l'Ajuntament fins al 27 de maig, i que no pensa acceptar cap càrrec que li ofereixi ICV.

El Punt (3-Gener-2007)

10 comentaris:

  1. Què passa a Tortosa? Martin Santos, Lahosa, Moreno... Tots pleguen voluntàriament o els seus partits els fan plegar després de fer "enquestes" i parlar amb el carrer? Potser la democràcia no serà tan dolenta!
    Per cert: A tots gràcies pels serveis prestats!

    ResponElimina
  2. I l'urbanita no plega? i Franki? i Vicent? quina colecció d'

    ResponElimina
  3. Tothom se'n vaaaaaaaaaaaaaaa!! Perqué siráaaaaaaaaaaa???

    ResponElimina
  4. Anem a veure. Quan a un galliner fugen los galls només és per una raó, lo gall dominant.
    Sabaté-Martin, los galls dominants, han sigut tant efectius que s'han cepillat los galls, joves i vells, que han pogut. Los del seu galliner i los dels de la seua vora. Queden los del corral de davant que també en saben prou.
    Aviam quan decidim tots menjar mes galls i dels "capons".
    Si mengéssem més galls lo galliner aniria com una seda.

    ResponElimina
  5. No crec que sigui questió de galls..sino de pinso!!

    ResponElimina
  6. "probet" lo capellanet............

    ResponElimina
  7. gracias por todo pero chico tu estas en el lugar equivocado y en el tiempo equivocado gracias por marcharte...

    ResponElimina
  8. largo home largo, torna a donar classes de religió i a besar-li el cul a mosén Imsa, si és que encara viu, que espero que no....

    ResponElimina
  9. veste'n a china en Enric Roig Montagut, a vore embalsamat a Mao, bolxevics!

    ResponElimina
  10. llàstima que ho deixis!! però amb els "grans arguments" que donen els que m'han precedit en els comentaris no m'extranya gens.
    Sort.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta