4 de desembre del 2007

Adjudiquen més obres a la carretera d'accés al port de Caro

L'assemblea de la mancomunitat de Tortosa i Roquetes va aprovar ahir al migdia l'adjudicació de les obres de condicionament de la pista forestal del barranc de Farrubio, per un import de 172.278 euros, a l'empresa Servidel. L'adjudicació va aprovar-se amb els vots a favor de tots els grups polítics, excepte del PSC, que finalment va abstenir-se. Els treballs permetran completar les obres de millora de la carretera d'accés al port de Caro, que està executant el Departament de Medi Ambient i Habitatge. Amb aquesta col·laboració, la mancomunitat permet que Medi Ambient puga substituir el reg asfàltic, previst inicialment, per un asfalt conglomerat en calent, ja que aquest canvi havia encarit el projecte i hauria deixat sense asfaltar el tram final de la carretera. Al novembre, la mancomunitat també va aprovar una modificació pressupostària, per destinar 230.396 euros més. El canvi de paviment havia encarit el pressupost i deixava fora del projecte 800 metres lineals de carretera, que aquesta mesura ha permès incorporar a les obres.

El Punt (4-Desembre-2007)

6 comentaris:

  1. Fa dos diumenges seguits que pujo al Port, el primer encara no hi havia fet res. Abans d'ahir ja hi ha molt de tros fet...quan estigue acabat serà un passeig pujar-hi

    ResponElimina
  2. que bonito, que bonito, un plaer viure amb aquesta panacea oasistica que és crea al nostre territori d'ença que tornen a governa a Tortosa els nacionals.

    ResponElimina
  3. Es substitueix un tipus d'asfalt per un de pitjor, perque així serà mes barat i es podran fer també els 800m que amb el primer asfalt no es podia.

    I dic jo, aquest asfalt serà pitjor, pertant d'aquí un temps tornarem al mateix i tindrem la carretera plena de clots.
    Crec que seria millor arreglar ara definitivament tota la carretera menys 800m amb asfalt bo, i mes endavant acabar aquests metres que faltarien per acabar tenint una carretera digna en un futur.

    No pensem només amb el present com fan els de CiU i pensem en el futur encara que sigui menys propagandinsticament fructifer.

    salut

    ResponElimina
  4. al anonim de les 2.10 si no m'equivoco el que fan es posa un asfalt més bo a causa del fort pendent.

    ResponElimina
  5. 2.10 lo que no va pensa en lo futur va ser lo Sr Sabaté quan a dos dies de les eleccions va esfaltar lo tros final de la pujada a mig cami, en un asfalt dolent que sesta desfent al igual que la carretera de la raval

    ResponElimina
  6. I si provesin de donar-hi una capa de pintura negra ,no seria mes barat i es podria fer tots els camins del terme?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta