4 de gener del 2008

El Nadal Jove guanya un miler de visitants al nou pavelló de Tortosa

El parc infantil Nadal Jove de Tortosa, que enguany s'ha fet per primer cop al pavelló firal de Remolins, va tancar portes ahir al vespre. Segons la venda d'entrades i abonaments, el nombre de visitants ha estat de 6.901 persones, xifra que representa gairebé un miler de visitants més que l'any passat. A més, no inclou els centenars de visitants d'ahir a la tarda, quan l'entrada al parc infantil va ser gratuïta i Nadal Jove va registrar un dels dies de major afluència de públic, per la celebració d'una xocolatada popular i per la visita dels patges reials. L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, va fer una valoració molt positiva del primer Nadal Jove al pavelló firal, i va felicitar els 80 voluntaris que han participat en l'organització. Per la seua banda, el regidor de Joventut, Emili Lehmann, va destacar que el nou recinte ha permès que el parc infantil funcionés amb normalitat, tot i el fred i la pluja dels últims dies. D'altra banda, també va fer-se l'entrega dels premis de concurs de dibuix, que va guanyar Cora Codorniu, d'onze anys. Nerea Rodríguez, de quatre anys, i Josep Monclús, de sis anys, van quedar segona i tercer.

El Punt (4-Desembre-2007)
Foto: Ajuntament de Tortosa

14 comentaris:

  1. I pensar que deien que el pavelló no serviria per a res

    ResponElimina
  2. Entre altres coses el pavelló ha servit per a tenir el barri de Sant Jaume abansonat de la mà de Déu i de J. Sabaté.

    ResponElimina
  3. Cal felicitar a Emili Lehmann per la seua implicació i bona gestió en el Nadal Jove 2008, així com reconéixer l'excel.lent tasca realitzada pels responsables de l'organització i tot el voluntariat del parc de nadal.

    Al primer anònim dir-li que només faltaria que després del que ha costat l'obra, ara el nou govern fora un irresponsable i no gestionés i aprofités el pavelló al màxim.

    Un cop més, moltes felicitats per l'inqüestionable èxit del Nadal Jove 2008 i per l'aposta decidida dels seus organitzadors, tant tècnics com polítics (cal remarcar que l'anterior govern no va apostar pel Nadal Jove i que aquest es va salvar gràcies a la bona feina i el compromís dels responsables del voluntariat, molt especialment Josep Gasulla).

    ResponElimina
  4. Visca Pepo!!!

    ResponElimina
  5. xampany i pastes !!!!

    ResponElimina
  6. simo, si la cavalcada surt be, cosa de la qual m'enalegrare, no cal que ens fotis la parrafada de rigor de nou. Ens l'estalvies per favor.
    Abans el voluntariat era fonamental, ara tambe, pero no tant, el merit es del govern. Es aixo?

    ResponElimina
  7. No cal que fiques el teu nom. L'estil teu ja fa molt de temps que va pels anònims. Los sociates son nefastos, Sabate un dictador i no s'ha fet res. Ara tots ho fan molt bé. Bel estupendo. Lehman, que ha entrat enguany al seu primer NADAL JOVE, bona implicació i millor gestió. Vatros fins ara no heu fet res. A partir d'enguany en lo vostre primer pressupost començáreu a fer. Aixó si, alabar-vos i calumnia als socialistes en sabeu molt i tu el primer. Encara m'en recordo del "oso Yogui". I per favor, criticar es cosa de l'oposició Sr. Simo.

    ResponElimina
  8. Sr. Simó,

    Es nota que vostè no té memòria, ni històrica ( és massa jove ) ni de l'altra.

    Vosté sap que menteix quan assegura que l'anterior govern mai va apostar pel Nadal Jove. Una altra cosa és que s'encertés amb el seu desenvolupament.- (Vostés es van fer un fart de criticar les partides fòra de pressupost per pagar les despeses que el Nadal Jove comportava).

    Ah ! i parlar del Sr. Gasulla i no citar al Sr. Ferrando, que tants esforços i treball li ha costat mantenir aquest esdeveniment durant tants i tants anys, pos què vol que li digui ....

    En fí, a continuar alabant aquest nou ?? govern, que tot ho Fa Bé.

    Bon any nou i salut !!!

    ResponElimina
  9. Doncs per estar al dos mil "buit", el Nadal Jove estava molt ple.

    Demano disculpes públiques per un acudit tan fàcil.

    Per cert, llegint els comentaris; per on para això de l'esperit nadalenc i la concòrdia? Una mica de reflexió i sentit comú a tots, si us plau.

    ResponElimina
  10. Parlant de reflexio, i preguntant a l'escriptor amb cordialitat, como es que demanes disculpes per escriure una cosa que abans de publicarla la pots esborrar tranquilament?, una altra cosa seria dir-ho de viva veu ( que ja no pots fer marxa enrera) pero escrit....es un recurs? una llicencia?.
    Per una altra part, tots sabem quin es el menys comu dels sentits.

    ResponElimina
  11. Dos-mil ple...je, je, je

    ResponElimina
  12. Suposo que haurà sortit molt bé (ara tot es fà bé i avants no...quina casualitat) però no huria estat de més que a la web de l'ajuntament hi hagues estat penjada alguna informació dels actes que s'hi feien. També he de criticar el preu de les atraccions, tres euros, crec que es prou car per moltes families.

    ResponElimina
  13. Celebrem que aquest govern hagi tingut "la genial idea" de dur el Nadal Jove al pavelló. Segur que a ningú altre se li hagués ocorregut. Doncs, no, ja s'ha fet per això el pavelló, per dignificar i engrandir els actes i activitats que es fan a Tortosa. I per molt que facin bullir l'olla amb balls de xifres sobre el cost d'aquest edifici, ningú, ni els de CiU, poden negar que ha estat un gran encert. I hauran de donar gràcies cada dia d'haver-se trobat aquesta obra feta i enllestida, gràcies a la tenacitat de l'anterior govern.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta