7 de febrer del 2008

Blocaires Ebrencs prepara una trobada de xarxes dels Països Catalans

Des de l’associació de Blocaires Ebrencs volem fer una valoració molt positiva de l’EBREBLOC 2008, les jornades sobre el fenomen bloc a les Terres de l’Ebre que divendres i dissabte van tenir lloc a les biblioteques de Tortosa i Roquetes. El balanç final de la segona edició de la trobada anual de Blocaires Ebrencs no pot ser més positiu, i per això la nova entitat ha decidit posar-se a treballar per preparar un esdeveniment semblant en l’àmbit dels Països Catalans. La idea va començar a gestar-se després d’haver mantingut uns primers contactes amb l’Ajuntament de Tortosa, i ha acabat de madurar després d’haver rebut el suport de la comunitat blocaire i internauta del territori i de la resta de la Catosfera, així com d’altres administracions. En un principi, les jornades es farien a la tardor, i la intenció és que estiguin dedicades a les xarxes territorials que estan sorgint arreu dels Països Catalans, tenint en compte que l’Ebresfera s’ha convertit en un referent per a altres comunitats de blocaires del país. Parlar de l’expansió de la internet social, però també d’altres aspectes col·laterals de la web 2.0, serà un dels objectius d’aquestes jornades, que situaran les Terres de l’Ebre com a cruïlla de la internet en llengua catalana.
Per tenir més informació, podeu veure el següent vídeo:

2 comentaris:

  1. deixeu-me que sigue dolenta,

    que passa ara que tots els politics los hi ha donat per tenir un blog?
    que a terres de l'ebre nomes hi ha blocaire politics?

    ho dic per la foto que es veu a la noticia,

    a mi em molt riure que tots estos poliitcs tenen blogs, però es passen setmanes sense escriue i de cop, los entra la "vena escritor" i son els mes "blocaires" de tots

    i et preguntes....que ha degut passar que els ha entrat a tots este rampell'
    mires lo calendari i...... vet aqui... arriben LES ELECCIONS

    susanna

    ResponElimina
  2. Sussana:

    Te h´estat observant, pels teus comentaris , que vas deixant, la meva opinió de tu , es que ets una persona honrada i noble , però una mica malt informada.
    Lo Trasvassament al Nord ja funciona desde l´any 1983 , 6 vaixells diaris de 30.000 tones surten cada dia del port de Xerta i si no plou siran 12.
    Sort tenim que el PP , guanyarà al Sud del Riu Senia i el PSOE , els castigarà , perque sinó sirien 24 vaixells cada dia.
    Tot es Politica !

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta