19 de novembre del 2008

Morella i Vinaròs, a la xarxa de ciutats valencianes de la Fundació Ramon Llull

Els ajuntaments de Morella i Vinaròs, junt amb els de Sueca i Gandia, han aprovat la constitució de la Xarxa Ramon Llull de ciutats valencianes, amb el projecte d'incorporar-se a la Fundació Ramon Llull. Ho hem llegit avui al diari electrònic Vilaweb, que també explica que els estatuts constitutius de la Xarxa preveuen que a partir d'ana es puguen anar incorporant tots els ajuntaments valencians que ho desitgen. De fet, a  la Fundació Ramon Llull només hi ha, de moment, representants dels governs d'Andorra, de Catalunya i de les Illes Balears, però cap de la Generalitat Valenciana. De la mateixa manera, els representants de la xarxa ja podran participar, com a membres de ple dret, en la pròxima reunió del Patronat de la Fundació del mes de gener. En aquest sentit, pensem que des d'aquesta banda del riu Sénia és important felicitar els ajuntaments de Morella i Vinaròs per una iniciativa que ens apropa, i que també cal animar els ajuntaments i la resta d'institucions de les Terres de l'Ebre a participar en qualsevol iniciativa que contribuisca a fomentar la col·laboració amb les poblacions del Baix Maestrat i Els Ports.

Foto: Institut Ramon Llull

2 comentaris:

  1. Una notícia molt important per a la nostra llengua i cultura. Morella ja va ser present a la fira del llibre de Frankfurt. A part, amb la presència de Vinaròs s'accentua el procés unitari dels nostres territoris a partir d'un ens important com és la Taula del Sénia. Tant de bo hi hagin prompte noves ciutats valencianes que s'apuntin a aquest marc important com és el Ramon Llull, quant a la difusió internacional de la nostra cultura.

    ResponElimina
  2. ...i de la "nostra" aigua

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta