25 de maig del 2009

[La Marfanta 3.0] Cara del Follet Tortuga que dispensa mocadors a través dels forats del nas

La botiga virtual Kurogami, especialitzada en la importació d'articles del Japó, acaba d'anunciar la comercialització al nostre país d'un producte (molt friki, genial i molt divertit) de merchandising de la sèrie Bola de Drac. Es tracta de la cara a tamany real del Follet Tortuga, que en realitat és un dispensador de mocadors de paper. Així, l'anomenat Mutenroshi face et permet guardar els teus mocadors de paper i estirar-los pels forats del nas del Follet Tortuga, un dels personatges més carismàtics de Bola de Drac. Com recordareu, el Follet Tortuga es posava mocadors al nas cada vegada que li sortia sang, quan s'excitava en veure una noia jove i bonica. El mestre Muten Roshi, també conegut com Geni Tortuga, és un personatge del manga i l'anime creat per Akira Toriyama. A Dragon Ball, el Follet Tortuga un vell mestre d'arts marcials que prepara en Son Goku i el seu amic Krilín. Durant molt temps va ser l'home més fort del món, entrenat pel mestre Mutaito i posteriorment per Karin, el Mixet Murri, l'amo de la Torre Sagrada. És el creador de l'atac més emblemàtic de Son Goku, el Kame Hame Ha (que vol dir ona de corrent Tortuga). Com podeu veure, el Follet Tortuga és calb, porta ulleres de sol, té barba i bigoti blanc, i normalment porta una closca de tortuga gegant i molt pesada a l'esquena. A més, viu a una illa minúscula enmig de l'oceà, en què només hi ha casa seua. Només té un punt feble: les noies joves i boniques. L'artilugi té aproximadament uns 30 centímetres i és un producte oficial de Dragon Ball, que ha estat fabricat per la casa Banpresto. El preu de l'article és de 22,50 euros, i si te'l compres a través d'internet a la pàgina de Kurogami t'arriba a casa al cap de 24 hores.


*Aquest apunt s'ha publicat primer a AnimEbre. L'especial La Marfanta 3.0 és l'aportació d'aquest bloc al Dia Mundial de l'Orgull Friki.

2 comentaris:

  1. Gustau, veig que t'ha agradat el web. Ja has comprat alguna cosa?

    Salutacions!

    ResponElimina
  2. No, de moment no, però és una pàgina ideal per comprar ninots, frikades i fer algun regal. Gràcies per la recomanació!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta